Τελευταία ενημέρωση 07:29, 26 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Άμεση προσαρμογή είχε στην ομάδα ο 29χρονος έμπειρος χαφ Μοχάμεντ Κουντούμα που αποκτήθηκε από τον Ήφαιστο για να τον ενισχύσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Ετικέτες
Ορίστηκε η τετράδα των αρχηγών για τη νέα περίοδο απο τον γενικό αρχηγό Νίκο Δεμίρη η οποία αποτελείται από τους, Γιώργος Ζαφειράτο, Γιάννης Σφίκτη, Δημήτρης Ντάτση και τον Δημήτρη Χάιδα.
Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:«Τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι εκτός από το ταλέντο τους, διακρίνονται για το ήθος κ την ισχυρή τους προσωπικότητα, στοιχεία ικανά για να σηκώσουν το ειδικό βάρος και να του Ηφαίστου.
Με αφορμή τον ορισμό των αρχηγών, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι μαζί μας από την αρχή τα υπόλοιπα παιδιά που ήρθαν αργότερα ή έρχονται ακόμα στην οικογένεια μας και συνεχίζουν μαζί μας αυτό το όμορφο ταξίδι, αλλά και τα παιδιά που αποχώρησαν από το Σύλλογο για προσωπικούς λόγους η κάτι άλλο.
Τους ευχαριστούμε ολόψυχα για τη διάθεση, την αγάπη και το πάθος που έχουν δείξει για την ομάδα μας.
Παιδιά με ταλέντο, που παραμέρισαν τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες και συντάσσονται πλήρως με τη φιλοσοφία του Ήφαιστου για το πως βλέπουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τη δική μας ρομαντική σκοπιά».

 

Ετικέτες

Συνεχίζει αήττητος!

Σε ένα πολύ ωραίο ματς με συναρπαστική εξέλιξη, Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και Ηφαιστος Περιστερίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Ετσι, οι δύο ομάδες συνεχίζουν αήττητες, με τη Δάφνη να έχει 8 βαθμούς και τον Ηφαιστο 10.

Το σκορ άνοιξε στο 3′ όταν ο Μπότος προσπάθησε να διώξει, με τη μπάλα να χτυπάει στον Βουλωμένο και να καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1, που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 55′ οι φιλοξενούμενποι έμειναν με 10 παίχτες λόιγω αποβολής του Κουντούμα με 2η κίτρινη. Η Δάφνη εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή και αφού στο 57′ ο Βλαχάκης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, στο 61′ ο ΠΟζίδης ολοκλήρωσε την ανατροπή κάνοντας το 2-1. Ο Ηφαιστος όμως δεν είχε πεί την τελευταία του λέξη, και στο 75′ ο Καρδάμης με εκτέλεσεη φάουλ έκανε το 2-2.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Μπότος, Ιωαννίδης, Πάλλας, Κόθρας, Χριστόπουλος, Λυκουρόπουλος (86’ Καββαδίας), Ευθυμίου (57΄ Ποζίδης), Γιαννούλης, Φέρτης, Βλαχάκης (70’ Καρυπίδης), Κωνσταντινίδης (86΄Καραβίδας).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Αλευρής, Βλαχόπουλος (66’ Τσενάι), Καρδάμης, Ντάτση, Χάιδας, Λάππας, Καλκανάκος (66’ Στόινα), Ζαφειράτος (57’ Φωτιάδης), Βουλωμένος (71’ Σφίχτης), Κουντούμα, Γόνης.

Πηγή stoplexto.gr

 

Ετικέτες

Σε ένα μέτριο μαυς με λίγες φάσεις, Γαλαξίας και Τερψιθέα έμειναν στο 1-1.Ετσι οι γηπεδούχοι έχουν 5 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι και έχουν 8 βαθμούς.

Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν με κεφαλιές, με τον Τσιρόπουλο Δ. στο 52′ να κάνει το 0-1, και τον Πατσέλη στο 68′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Oι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρρουν τη νίκη στις καθυστερήσεις, αλλά η κεφαλιά του Νίκου σταμάτησε στο δοκάρι.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ : Παπαδιώτης, Χαλκιόπουλος (46’ Νικολάου), Κανδυλιώτης, Μαστρογιάννης (65’ Nεμπούτ), Βλάχος, Μαλλιώρης, Κατσιμπούλας (46’ Χαντζάκος), Κατσουγιάννης, Θεοδώρου (61’ Πατσέλης), Παπαχρήστου, Γιούργας (83’ Καμπούρης).

ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Εξαρχάκος, Κολτσίδας, Τσιρόπουλος Ν. (62’ Γραματικόπουλος), Βελλής, Κουλουκτσής, Μήτσιος, Τσιρόπουλος Δ., Νίκου, Γιοματάρης Δ. (79’ Ευθυμιάδης), Γιοματάρης Κ., Ζησόπουλος (23’ Πόρης ).

Πηγή stoplexto.gr

 

Ετικέτες

Με γκολ του Αργυρίου στο  65' ο  Άγιος Ιερόθος λύγισε την Κορωνίδα Κοιλάδας 1-0 και έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Κοντοπίδης, Πολίτης Γ., Μεταλλινός, Στασινός, Μενάι, Μαρτίνος, Μπριστογιάννης, Αλεξιου, Συρεγγέλας (90+2 Ζαφειράκης), Πολίτης Λ. (75' Χρήστου), Αργυρίου (85' Βιδάλης)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ (Θανάσης Τσιρόπουλος) Αλευράς, Παπασταύρου (75' Οψιμούλης Α.), Σαμαράς, Παπαϊωάννου, Σελλής, Μέγας (67' Οψιμούλης Ι.), Μπάτζος Στ. (55' Καμπιώτης), Κάλα Ι., Μπιτζής, Κιοσσές, Μπάζος Κ. (75' Λαζαρου)

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας