Τελευταία ενημέρωση 14:46, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Στο Περιστέρι ο Άρης βρήκε τον τρόπο να πάρει μία σπουδαία νίκη απέναντι στην ομάδα που βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 82-75 για την 3η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι μάλλον είχαν την σκέψη τους στο Game 3 των προημιτελικών του Basketball Champions League.

Ο Άρης πίεσε από την πρώτη στιγμή το Περιστέρι, έδειξε να ξεμένει από δυνάμεις στην δεύτερη περίοδο, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος και με πρωταγωνιστές τους Ισμαέλ Σανόγκο και τον Ρόμπερτ Μπλούμπεργκς πήραν σπουδαία νίκη με 82-75.

Οι γηπεδούχοι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης δεν ήταν ευχαριστημένος, αλλά πλέον συλλογικά εστιάζουν στην επόμενη υποχρέωσή τους -που είναι σπουδαία και ιστορική. Οι «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» αντιμετωπίζουν την Τρίτη (16/4) στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι την Βόννη.

Τα δεκάλεπτα: 14-27, 40-37, 57-60, 75-82

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σπανούλης): Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ 12 (5 ριμπάουντ), Ράγκλαντ 10, Ντάνγκουμπιτς 12 (2/2 τρίποντα), Τόμπσον 2 (6 ριμπάουντ), Χουγκάζ 4 (2 μπλοκ), Ξανθόπουλος 2, Λοβ 10, Πουλιανίτης, Κασελάκης 10, Ρένφρο 6, Κένι Ουίλιαμς 5, Ζούγρης 2 (7 ριμπάουντ σε 8'01'').


ΑΡΗΣ (Καστρίτης): Σανόγκο 16 (8/8 βολές, 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Τολιόπουλος 8 (3/15 σουτ), Μπλούμπεργκς 14 (4/7 τρίποντα), Μποχωρίδης 3 (0/4 δίποντα), Χάρελ 10 (5 ριμπάουντ), Σλαφτσάκης, Σταρκ 12, Κατσίβελης 8, Περσίδης, Ντε Σόουζα 9, Ριντ 2.

Ετικέτες

Με ανεπτυγμένο το αίσθημα της άρνησης της ήττας, ο Ατρόμητος κατάφερε να κρατήσει το αήττητο σερί της στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Playouts της Stoiximan Super League, μένοντας στο 1-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Άλεξιτς στο 18’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ και δυνατή κεφαλιά του Σέρβου επιθετικού.

Η ομάδα του Περιστερίου άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και στο 47’ έχασε σπουδαία ευκαιρία, με τους Τζαβέλλα και Ρομπάιγ να συνεργάζονται, αλλά το σουτ του τελευταίου σταμάτησε στο δοκάρι.

Τελικά, η δικαίωση για την επιμονή των ποδοσφαιριστών του Ίλιτς ήρθε στο 90’+4’, όταν από την εκτέλεση φάουλ του Κιβρακίδη, ο Τζοβάρας νίκησε τους πάντες στον αέρα και εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Χοβάν, γράφοντας το τελικό 1-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης, Έρλιγνκμαρκ (46΄Γκονθάλεθ), Φριντζόνσον (46΄Βαλένσια), Κούεν, Ρομπάιγ (62΄Τζοβάρας), Βέργος (69΄Αντζιέλσκι), Ντιρκς (46΄Βρακάς).

Ετικέτες

Τον Αντιπρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος  Δημήτριο Αβανίδη και την  Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Παραρτήματος Αττικής Μαρία Καρπαθάκη -τέσσερις (4) φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Tae Kwon Do – υποδέχθηκε στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών  Βασίλης Λώλος.

 Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Βασίλης Λώλος ενημερώθηκε για τις δράσεις της Α.Ε.Α.Ε. και έδωσε συγχαρητήρια για την μαζική συμμετοχή των αστυνομικών σε θέματα Αθλητισμού.

Ετικέτες
Ο Α.Σ. Ιπποκράτης ανακοίονωσε ότι προπονητής του αντρικού τμήματος  αναλαμβάνει ο Βασίλης Καραγκούνης.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Γεννημένος στις 30 Ιουλίου του 1980 και κάτοχος του διπλώματος UEFA B, ο μέχρι σήμερα τεχνικός του ηλικιακού γκρουπ Κ17 της ποδοσφαιρικής μας Ακαδημίας, διανύει την 5η του χρονιά στον σύλλογο, δουλεύοντας με το συγκεκριμένο team αθλητών από την πρώτη ημέρα (Κ14).
Η ολοκλήρωση του Β' γύρου του πρωταθλήματος Κ17 της ΕΠΣ Αθηνών αποτελεί και το φινάλε ενός πενταετούς αναπτυξιακού πλάνου, στο οποίο πιστέψαμε, επενδύσαμε και εκ του αποτελέσματος αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι γι' αυτό.
Οι παρέες γράφουν ιστορία και θέλουμε η σύγχρονη ιστορία του Ιπποκράτη να φέρει φαρδιές πλατιές τις υπογραφές αυτού του γκρουπ, αυτής της ομάδας συνεργατών, προπονητή και αθλητών.
Η νέα αγωνιστική περίοδος θα μας βρει -όπως όλα δείχνουν- στην Γ' Κατηγορία Αθήνας και αποτελεί την ιδανική αφετηρία.
Καλή επιτυχία Βασίλη, πάμε να το απολαύσουμε και αυτό μάγκες, πάντα με το σήμα του Ιπποκρατη στο μέρος της καρδιάς».
Ετικέτες

Tην ήττα από την Αθηναϊδα στην Αλεπότρυπα με 2-1 γνώρισε ο Όμιλος.

Πηγή Soccerlive.gr

Στο 28' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι όμως ο Γεωργακόπουλος είδε τον Μπακοδήμο αρχικά και στη συνέχεια το δοκάρι να μην του επιτρέπουν να σκοράρει. Στο 39' ο ίδιος παίκτης πήρε το αίμα του πίσω αφού με κεφαλιά έκανε το 1-0.Στο 73' ο Ντιντίφας έκανε την ασίστ στον Βαγγέλη που με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 84' ο Ντιντίφας και πάλι είχε ρόλο δημιουργού αφού αυτή τη φορά βρήκε την χρυσή αλλαγή του Γιώργου Καρατζά Πανάκη ο οποίος έγραψε το 2-1.

Διαιτητής ήταν ο Ψαρίδης με βοηθούς τους

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Γιώργος Καρατζάς) Μπακοδήμος, Κοντής, Λούλο (67' Τζουρμανάς Α.), Σταύρου, Δροσης, Βάρρας (67' Βαγγέλης), Ντιντιφας, Στρυμπώνης (46' Μαυρομματάκης), Λαφογιάνης (57' Πανάκης), Φίλος, Φρατζέσκος (90' Τζουρμανάς Γ.).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σάκης Σάσσαλος) Ξυδιάς (30' λ.τρ. Κουσίδης), Δρουγουνάκης, Θεοδωρόπουλος (88' Μιρακα), Μπούζας, Κύβελος, Κωτσοβός, Δημητρίου (88' Ριζβάνι), Ζαφειράτος, Μιχάλης, Κεφαλάς (77' Λαγός), Γεωργακόπουλος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας