Τελευταία ενημέρωση 08:40, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Για πρώτη φορά η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας έρχεται στο Περιστέρι για την κορυφαία εκδήλωση της χρονιάς, τα  KOE AWARDS 2019.

Σε μια λαμπρή εκδήλωση  στο Θέατρο Πολιτών του δήμου Περιστεριίου την Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 18.00  θα βραβεύσει αθλητές/ αθλήτριες και προπονητές που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν την αθλητική σεζόν 2018.

Ετικέτες

Κάθε λόγο έχει ο Παρης Κωνσταντακόπουλος να είναι ευχαριστημένος για τη νίκη της ομάδας του επί της Κορίνθου. Ο προπονητής του Ιερόθεου μιλώντας στο plexto.gr τόνισε τα εξής: «Ήταν ένα αρκετά σημαντικό ματς για εμάς γιατί όλα τα παιχνίδια όπως έχω πει είναι πάρα πολλοί σημαντικοί οι βαθμοί αφού όλες οι ομάδες είναι κοντα.

Το α’ ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Είχαμε και εμείς τις ευκαιρίας μας και η Κορινθος αλλά στο β’ ημίχρονο έμεινα αρκετά ευχαριστημενος από την εμφάνιση των παιδιών αφού βελτιωθήκαμε αρκετά και καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ αν και μπορούσαμε και περισσότερο.

Το θετικό ήταν ότι διαχειριστήκαμε το rotation μετά το ματς Κυπέλλου με το Χαϊδάρι που καταφέραμε να πάρουμε ένα προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού και δεν μας επηρέασε στο ματς με την Κορινθο».

Ετικέτες

Με την προσδοκία ότι δεν θα κάνει καμία κοτσάνα όπως ο Σιδηρόπουλος, ο Κομίνης, ο Σκουλάς ορίστηκε να διευθύνει το ματς του Ατρόμητου στη Τρίπολη, ο Κοτσάνης από τη Δράμα.

Ο Κώστας Κοτσάνης ανέβηκε φέτος στους πίνακες της Σούπερ Λίγκας είναι κοσμηματοπώλης στο επάγγελμα και ένα από τα νέα... φρούτα της διαιτησίας μόλις 30 ετών.
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Μωυσιάδης (Ηπείρου) . Τέταρτος διαιτητής θα είναι ένας άλλος απίστευτος διαιτητής ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής).

Πάντως η ΚΕΔ την  έκανε την...κοτσάνα ορίζοντας έναν άπειρο διαιτητή σε ένα τόσο σημαντικό και για τις δύο ομάδες παιχνίδι.

Ετικέτες

Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Το πρωί οι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και το απόγευμα αγωνιστικά τετράγωνα στο γήπεδο.

Ο Ουγκράι συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα με ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο ενώ ο Μούγιακιτς το πρόγραμμα θεραπείας και το πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη μεσημεριανή προπόνηση.

Ετικέτες

Ο Φοίνικας νίκησε την καταδικασμένη σε υποβιβασμό Χρυσούπολη με 2-1 και μείωσε τη διαφορά της από την Κηπούπολη που έχασε από τον Ηρακλή στους πέντε βαθμούς.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας