Τελευταία ενημέρωση 16:22, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Στο προπονητικό για διπλή προπόνηση βρέθηκαν σήμερα  οι παίκτες του Ατρόμητου ξεκινώντας την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ.

Η διπλή προπόνηση περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις.

Τόσο στην πρωινή όσο και στην απογευματινή προπόνηση έλαβε μέρος κανονικά ο Ρισβάνης που υπολογίζεται για το επερχόμενο ματς, ενώ μέρος των δυο προπονήσεων ακολούθησαν οι Μέγιερι, Ουγκράι και Μούγιακιτς που αναμένεται να επιστρέψουν  μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη μεσημεριανή προπόνηση στο Μαζαράκη.

Ετικέτες

Mε ανακοίνωση του ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους της πόλης για το ματς του Σαββάτου με τον Άρη.

Ετικέτες

Επιστροφή στη δράση για τη Γυναικεία Ομάδα της Άμιλλας η οποία στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Β' ΕΣΚΑ θα αντιμετωπίσει αύριο εκτός έδρας τον ΑΟ Δάφνης.

Ετικέτες

Την προετοιμασία για ένα ακόμη μεγάλο ματς, μεγαλύτερο από κάθε προηγούμενο μέχρι τώρα, ξεκίνησε σήμερα ο ΑΟ Περιστερίου ο οποίος την Κυριακή θα υποδεχθεί τον ΑΟ Ιλίου στη Χωράφα.

Ετικέτες

Τη δική της μεγάλη μάχη θα δώσει η Ανδρική Ομάδα πόλο του ΓΣΠ για να πετύχει το θαύμα της παραμονής στην Α1 κατηγορία, σε μια χρονιά ούτως ή άλλως ιστορική για το τμήμα που πήρε μέρος και στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΤΟΥ Γ.ΦΕΓΓΟΥ

Η ομάδα θα διεκδικήσει την παραμονή της μέσα από τη διαδικασία των Play out αλά το ζήτημα είναι πόσες και ποιες είναι οι πιθανότητες όταν θα φθάνει εκεί!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας