Τελευταία ενημέρωση 08:06, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ούτε η τρίτη του φορά σε τελικό ήταν η...φαρμακερή για τον Άγιο Ιερόθεο αλλά σε κάθε περίπτωση αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και τους προπονητές τους (Αρχοντάκης, Κωνσταντακόπουλος, Βαφειάδης) για τη φετινή τους πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στον σημερινό 48ο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ «Κώστας Τριβέλλας», που έγινε στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», στη Ριζούπολη ο Ηλυσιακός (φωτό) επιβλήθηκε 1-0  και κατέκτησε το τρόπαιο.

Αυτό ήταν το δεύτερο τρόπαιο του Ηλυσιακού σε δυο συμμετοχές! Η επικράτησή του ήρθε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Πατώντας πάνω στο γρήγορο γκολ του Κανδύλη στο 5' έφερε το ματς στα μέτρα του και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιος Ιερόθεος ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε για τη ισοφάριση αλλά η άμυνα του Ηλυσιακού κράτησε το αποτέλεσμα...

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Πολίτης, Μανδαμαδιώτης (79’ Αποστολόπουλος), Τσατσαρής, Μπούρας (46’ Σιμάκου), Βελέτης, Μπριστογιάννης (46’ Νικολέτος), Αποστόλου, Μακρίδης, Τσαρκάνι, Κατσής (46’ Σουλελές).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μιχελής, Μέξης, Ρόππας (22’ λ.τ. Κατσίβελας), Πιπίνης, Τσίτσαρης, Αμανατίδης, Λαμπρόπουλος, Γιαβρούδης (46’ Μπουσινάκης), Κονδύλης (64’ Γκέζος), Μάλτσι, Σεράνι (85’ Κόπελας).

Ετικέτες

Θες να αλλάξεις τη ζωή σου; Ξεκίνα από τη διατροφή σου με τα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που θα βρεις στο e-shop:www.blfoods.gr.

Μπορείτε να βρείτε, μια μεγάλη γκάμα υγιεινής και βιολογικής διατροφής με όσπρια, ζυμαρικά, μέλια, παξιμάδια, προϊόντα οίνου, χειροποίητες μπάρες δημητριακών, φυσικά συμπληρώματα αθλητικής διατροφής καθώς και πολλές επιλογές ενός εναλλακτικού τρόπου ζωής με φυσικά καλλυντικά, οικολογικά καθαριστικά και πολλά άλλα. Στο μοναδικό ηλεκτρονικό κρεοπωλείο της Ελλάδας μόνο με προϊόντα από άπαχα εγχώρια κρέατα, θα βρείτε και τη σειρά «better life super nutritional foods» με καινοτόμα συσκευασμένα τρόφιμα, από φρέσκο άπαχο Ελληνικό κρέας, έτοιμα προς κατανάλωση, ψημένα με τον πιο υγιεινό τρόπο θερμικής επεξεργασίας (στον ατμό ). Είναι μπλουτισμένα με φυσικές υπερτροφές, όπως λιναρόσπορο, φακές, βρώμη, χαρούπι, μπρόκολο, τζίντζερ και ασπράδι αβγού, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, αποτελούν πηγή Ω3 και φυτικών ινών και δεν περιέχουν συντηρητικά και χρωστικές. Η σειρά απαρτίζεται από τους κάτωθι κωδικούς: «Μπιφτέκι κοτόπουλο -Χοιρινό μπιφτέκι-Λουκάνικο κοτόπουλο-Χοιρινό λουκάνικο-Χοιρινό παριζάκι»

Τα προϊόντα ‘Better Life super nutritional foods' δε θα μπορούσαν να παραχθούν σε κάποιο χώρο που δε θα συμβάδιζε με τη φιλοσοφία της φάρμας Χαρτάκη.  Η αγάπη και το πάθος για τα λειτουργικά τρόφιμα εμπλουτισμένης διατροφικής αξίας, βρήκαν στη Φάρμα των αδελφών Χαρτάκη το ιδανικό περιβάλλον για να φιλοξενηθούν.
Σε μια έκταση 30000 τετραγωνικών μέτρων στους πρόποδες του Ελικώνα στη Βοιωτία, για περισσότερο από 30 χρόνια, μεγαλώνουν τα καλύτερα εγχώρια ζώα σε καθαρό αέρα, παραδοσιακές κτηνοτροφικές μεθόδους και πολλή αγάπη. Όραμα είναι η εξέλιξη της φάρμας σε έναν θεματικό προορισμό με δραστηριότητες που θα καθιερώσουν τον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο, σε πάρκο σωματικής και ψυχικής αγωγής για μικρούς και μεγάλους.
Στο blog του e-shop  www.blfoods.gr θα βρείτε συμβουλές άθλησης, διατροφής και ευεξίας από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Τα προϊόντα με το λογότυπο «Better Life» , θα γίνουν η βασική επιλογή ακόμα και των πιο απαιτητικών διατροφικών αναγκών. Από την τρυφερή ηλικία των παιδικών χρόνων μέχρι τη δύσκολη ηλικία των αγαπημένων μας παππούδων. Εμπιστευτείτε  τη διατροφή σας και δείτε καθημερινά τα ευεργετικά αποτελέσματα της επιλογής σας.
Στόχος της φάρμας Χαρτάκη είναι να ταυτιστεί το brand της εταιρείας με τη διαρκή προσπάθεια όλων για βελτίωση της ποιότητας ζωής, μέσω της άθλησης και της υγιεινής διατροφής.

 

Ετικέτες

Τη νέα σειρά μεταλλίων που πραγματικά είναι υπέροχη παρουσίασε η οργανωτική επιτροπή του Cosmogym 2019.

Ετικέτες

Ο Νταμίρ Κάναντι εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους τρεις βαθμούς που πήρε ο Ατρόμητος στο ματς με τον Απόλλωνα και πλέον η ομάδα του θα πάει με άλλον αέρα στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Στην καθιερωμένη δήλωσή του στο προφίλ του στο facebook ανέφερε: «Πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς χθες. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου και την απόδοση των παικτών μου. Τώρα φύγαμε για την Θεσσαλονίκη με θετική διάθεση».

Ετικέτες

Ήττα από την Αρμενική!

Η Θύελλα παρά τις φιλότιομες προσπάθειες των παικτών της δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την Αρμενική και ηττήθηκε με 4-1 μέσα στο Περιστέρι.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας