Τελευταία ενημέρωση 14:10, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Mε τον Αλέξανδρο Κατράνη στη βασική ενδεκάδα η  Εθνική Κ21 πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και νίκησε 3-0 τη Γεωργία στο μεταξύ τους φιλικό στο "Γ. Καμάρας" της Ριζούπολης, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο τέσσερις μέρες πριν την έναρξη των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ( Ελλάδα-Σαν Μαρίνο, 10/06/2019, 19"00, "Γ. Καμάρας").

Στο 29' ο Βρουσάι από ωραία πάσα του Λημνιού, στο 34' ο Παυλίδης με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο Λημνιός και στο 68' ο Οικονομίδης που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των Γεωργιανών, ήταν οι σκόρερς της Εθνικής.

Ελλάδα (Αντώνης Νικοπολίδης): Στεριάκης, Ουές, Κατράνης, Νικολάου, Δημητρίου, Μιλόγιεβιτς, Τσιγκάρας, Παυλίδης, Βρουσάι, Καμπετσής, Λημνιός.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Λιάγκας, Λιάβας, Ζωγραφάκης, Γιαννούτσος, Μπαλογιάννης, Μελιόπουλος, Δουβίκας, Οικονομίδης, Βάρκας.

Ετικέτες

Με 22 αθλητές θα λάβει μέρος ο Θησέας Περιστερίου  στο παιδικό αναπτυξιακό τουρνουά πάλης που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Σπάρτακος» στο Ζεφύρι (Οδός Μπουμπουλίνας & Κουτσονίκα), την Κυριακή 09/06/2019.

Ετικέτες

Με μπροστάρηδες τους Χαβιέρ Ούμπιδες και Κυριάκο Κιβρακίδη συνεχίζεται η καμπάνια των νέων εισιτηρίων διαρκείας του Ατρομήτου.

Οι δύο αρχηγοί των Περιστεριωτών πρωταγωνιστούν στο βίντεο της ομάδας για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2019-2020 με το σύνθημα «Πιο δυνατοί μαζί!».

Στο βίντεο οι δύο άσοι περπατούν στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, υπογράφουν αυτόγραφα και φωτογραφίζονται με μικρούς φίλους της ομάδας που τους ακολουθούν.

 

Ετικέτες

Μετά τους Έφηβους και τους Παίδες και τρίτη ομάδα από την Ακαδημία του ΓΣΠ οι Παμπαίδες ετοιμάζονται να κατακτήσουν την κορυφή της Αθήνας καθώς το Σαββατοκύριακο θα λάβουν μέρος στο final - 4 της ΕΣΚΑ που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Παπάγου.

Ετικέτες

Στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή θα παραμείνει ο Ανδρέας Νάστος και στη νέα σεζόν.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας