Τελευταία ενημέρωση 19:29, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με έντονο άρωμα από Ατρόμητο η Εθνική Ομάδα Νέων κάτω των 18 ετών, στον τέταρτο αγώνα της για το Τουρνουά Valentin Granatkin στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, νίκησε την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας με σκορ 2-0.

Ετικέτες

Στη σίγουρη και δοκιμασμένη επιλογή του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου για το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας προχώρησε ο Άγιος Ιερόθεος εν όψει του νέου πρωταθλήματος.

Μετά από ένα χρόνο ο Σταυρακόπουλος επιστρέφει στον πάγκο του συλλόγου έχοντας παρακαταθήκη την προηγούμενη θητεία του όταν μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες συνέβαλε τα μέγιστα μέσα από μια πορεία-θαύμα να διατηρήσει τον Ιερόθεο στη Γ' Εθνική.

Ετικέτες

Στην τελική ευθεία μετά από δύο Γενικές Συνελεύσεις βρίσκεται ο ΑΟ Περιστερίου για την συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου που θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα περίοδο.

Με πολύ νωπή την επιτυχία της παραμονής στην Α' κατηγορία τα μέλη του Όμιλου έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον σχηματισμό μιας πολύ ισχυρής διοίκησης η οποία δεν θα είναι μονοπρόσωπη αλλά θα έχει την στήριξη μεγάλου αριθμού στελεχών.

Κατά πάσα πιθανότητα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα έχει συγκροτηθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο με μεγάλο ερωτηματικό τη θέση του προέδρου καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Νίκος Αναστασόπουλος (φωτό) θα συνεχίσει να ηγείται της κοινής προσπάθειας του συλλόγου ή αν θα παραχωρήσει εκ των έσω την καρέκλα του.

Ετικέτες

Στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του Περιστερίου απέδωσε τη νίκη της ΑΕΚ στο «Ανδρέας Παπανδρέου» ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο «Αρτζι» τόνισε πως έγιναν λάθη από τους παίκτες του και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της «Ένωσης», αφού έβαλαν τα μεγάλα σουτ.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα ματς που δεν είχαμε την συγκέντρωση στο κομμάτι της τακτικής και κάναμε πάρα πολλά λάθη, αβίαστα λάθη. Από την άλλη, η ΑΕΚ ήταν σε πολύ καλή μέρα, έβαλε τα σουτ, κυρίως με τους Σάκοτα και Γιορκ, και νίκησε δίκαια».

Ετικέτες

Με βασικούς τους Μανδά και Τσακίρη του Ατρόμητου η Εθνική Νέων Κ18, στον δεύτερό της αγώνα για το Τουρνουά Valentin Granatkin στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, ήρθε ισόπαλη με την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας με σκορ 0-0.

Ελλάδα: Μανδάς, Αρβανίτης, Κοκοβάς, Γώγος, Τσακαλίδης, Θυμιάνης, Βουτσάς, Βράκας, Τζίμας, Τσακίρης, Φακής.

Αγωνίστηκαν ακόμη: Πουρνάρας, Φέκας, Μιχελής, Τσέλιος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας