Τελευταία ενημέρωση 17:59, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το μεταγραφικό «πάρε δώσε» ανακοίνωσε ο Φοίνικας Περιστερίου.

Ετικέτες

Επτά φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο ΓΣΠ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την έναρξη της νέας χρονιάς. Ανάμεσα στους αντιπάλους ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.

Ο Ηλίας Ζούρος και οι συνεργάτες του θέλουν μέσα από αυτά τα παιχνίδια να προετοιμάσουν όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα για τις επίσημες υποχρεώσεις της. Η ομάδα θα υποδεχθεί επίσης τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ θα δώσει και δύο τεστ  επί ιταλικού εδάφους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της προετοιμασίας είναι:

4/9 Περιστέρι-Δάφνη Δαφνίου

7/9 Περιστέρι-ΑΕΚ

11/9 Παναθηναϊκός-Περιστέρι

13/9 Αναχώρηση για Πρίντιζι

14/9 Φιλικό με την Πολωνική Anwil Wloclawek

15/9 Φιλικό με την Brindisi

16/9 Επιστροφή στην Αθήνα

19/9 Περιστέρι-Ερυθρός Αστέρας

21/9 Ολυμπιακός-Περιστέρι

Ετικέτες

Ανεβαίνουν καθημερινά οι ρυθμοί στον Άγιο Ιερόθεο.

Ετικέτες

Ταλόχα on fire!

Ο Πορτογάλος αριστερός αμυντικός  Ζοάο Ταλόχα με τις «γεμάτες» χρονιές στην Μποαβίστα είναι από σήμερα παίκτης του Ατρόμητου και απομένει η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Ταλόχα μετρά 101 συμμετοχές (3 γκολ ακι 4 ασίστ) με την Μποαβίστα από το καλοκαίρι του 2016 όποτε και αποκτήθηκε από τη Βιζέλα. Διαθέτει λοιπόν πολύ καλό βιογραφικό με παραστάσεις από ένα αρκετά δυνατό πρωτάθλημα, όπως είναι το πορτογαλικό.

Να σημειώσουμε ότι είναι έτοιμος να προσφέρει, καθώς το Σάββατο αγωνίστηκε 90 λεπτά στο ματς με τη Κάσα Πία για το Αλιάνζ καπ. Επιπλέον να αναφέρουμε ότι ο Ταλόχα... κέρδισε στο νήμα τον Εμάνουελ Ιμόρου, ο οποίος βρέθηκε μία... ανάσα από τους κυανόλευκους, αλλά τελικά οι δύο πλευρές δεν έφτασαν σε συμφωνία.

Ετικέτες

Αν και με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της από τον Ατρόμητο, συνεχίζει να ψάχνεται η Λέγκια.

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Βούκοβιτς έμεινε στο 0-0 με την Σλασκ Βρότσλαβ στη Βαρσοβία και υπέπεσε στην δεύτερη βαθμολογική της απώλεια μετά και την τρίτη αγωνιστική του πολωνικού πρωταθλήματος. Κάπως έτσι, οι Πολωνοί και μετά το ματς με την Κουόπιο έδειξαν πως παρότι φτιάχνουν φάσεις δεν το... έχουν στην τελική προσπάθεια, ενώ και αμυντικά δέχονται με σχετική ευκολία ευκαιρίες.

O Σέρβος τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1, έχοντας τον Μαγιέσκι κάτω από τα δοκάρια και τους Βέσοβιτς, Λέβτσουκ, Γεντρτσέιτσικ, Στολάρσκι στην τετράδα της άμυνας. Ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού, Αντρέ Μαρτίνς, παρέα με τον Άντολιτς στον άξονα και μπροστά τους η τριάδα αποτελούταν από τους Νοβίκοβας, Γκβίλια και Λουκίνιας. Μοναδικός προωθημένος ο Νιεζγκόντα, με τον Βούκοβιτς να περνάει στο δεύτερο ημίχρονο στο ματς τους Ναγκί, Καντέ και Κουλένοβιτς.

Η Λέγκια, λοιπόν, έφτιαξε 17 τελικές στο ματς, εκ των οποίων ορισμένες κλασικές αλλά δεν κατάφερε να κουνήσει πλεκτό και έμεινε μοιραία στο 0-0 με την Σλασκ, φτάνοντας τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς με τον Ατρόμητο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Λέγκια (Αλεξάνταρ Βούκοβιτς): Μαγιέσκι, Βέσοβιτς, Λέβτσουκ, Γεντρτσέιτσικ, Στολάρσκι, Μαρτίνς, Άντολιτς, Νοβίκοβας, Γκβίλια (77’ Ναγκί), Λουκίνιας (83’ Καντέ), Νιεζγκόντα (72’ Κουλένοβιτς).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας