Τελευταία ενημέρωση 02:33, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Χάνει βασικό της παίκτη η Λέγκια!  Η αντίπαλος του Ατρομήτου στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπάρνσλεϊ για την παραχώρηση του Σάντρο Κουλένοβιτς.

Ο 19χρονος Κροάτης φορ που μπορεί σε περιπτώσεις να αγωνιστεί και ως εξτρέμ αναμένεται να μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Μπάρνσλεϊ, η οποία έχει καταθέσει πρόταση-ρεκόρ για τα δεδομένα της, αφού αυτή αγγίζει τα 2,7 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Πολωνοί αναμένονται άμεσα εξελίξεις, μέσα στην εβδομάδα, καθώς στην Αγγλία το μεταγραφικό παράθυρο ολοκληρώνεται την ερχόμενη Πέμπτη! Κάτι που σημαίνει πως ο τεχνικός της Λέγκια, Αλεκσάνταρ Βούκοβιτς, θα πρέπει να... φτιάξει εκ νέου τα πλάνα του χωρίς τον ταλαντούχο επιθετικό.

Ετικέτες

Με τα μούτρα στη δουλειά έπεσαν από χθες, πρώτη μέρα της νέας χρονιάς, οι παίκτες του Ήφαιστου. Μετά τις καθιερωμένες ευχές από το νέο διοικητικό συμβούλιο σε παίκτες και τεχνική ηγεσία ξεκίνησε αμέσως η προετοιμασία που θα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει και σειρά φιλικών αγώνων για να επιτευχθεί το μοντάρισμα της ομάδας.

Ετικέτες

Τις δυνάμεις της με την Τόλμη ένωσε η Θύελλα Περιστερίου με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ.

«Συμπαίκτης» του προέδρου της Θύελλας Θόδωρου Αθανασόπουλου (φωτό) γίνεται η οικογένεια Ζαβιτσάνου η οποία μέχρι πρότινος διοικούσε την Τόλμη, μάλιστα ο Δήμος Ζαβιτσάνος ανέλαβε καθήκοντα γενικού αρχηγού ενώ αποκτήθηκε ο αδελφός του Πέτρος Ζαβιτσάνος (32 ετών).

Παράλληλα επτά ακόμη παίκτες μετακόμισαν από την Τόλμη στη Θύελλα και είναι:

--- Ο 22χρονος αμυντικός Νίκος Κοϊνης.

--- Ο 24χρονος μέσος Ιακωβάκης Βασίλης

-- -Ο 20χρονος επιθετικός Κων/νος Ζευκίλης

--- Ο 23χρονος μέσος Παναγιώτης Χουλιάρας.

--- Ο 27χρονος αμυντικός Δημήτρης Μπουσδούκος.

---- Ο αμυντικός Χαϊκάλης.

--- Ο 20χρονος γκολκίπερ Ορέστης Κολοβέας.

Τέλος, επέστρεψε από τα Πράσινα Πουλιά ο μέσος Αραπάκης Αλέξης.

 

Ετικέτες

Tη λύση της συνεργασίας της με τέσσερις ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η ΑΕ Περιστερίου.

Ετικέτες

Το μεταγραφικό «πάρε δώσε» ανακοίνωσε ο Φοίνικας Περιστερίου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας