Τελευταία ενημέρωση 11:41, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Μια προπόνηση νωρίς το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει αύριο (13/9) ο ΓΣΠ και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για το «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου να «πετάξει» για την  Ιταλία και συγκεκριμένα το Μπρίντιζι. Αρχίζει δηλαδή την εξοικείωση με την Ευρώπη στην οποία επιστρέφει μετά από 15 χρόνια απουσίας.

Ο Ηλίας Ζούρος θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του εκτός από τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, που επέστρεψε από την Κίνα, όπου βρέθηκε με την Εθνική ομάδα και του δόθηκε άδεια.

Ο έμπειρος φόργουορντ αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα από την προσεχή Δευτέρα, οπότε και θα επιστρέψει η αποστολή του Περιστερίου από την Ιταλία.

Εκεί, θα δοθούν δυο φιλικά το Σάββατο (14/9) με την Πολωνική Anwil Wloclawek και την Κυριακή (15/9) με την Brindisi.

Τα δυο αυτά τεστ θα δώσουν την ευκαιρία στον προπονητή των «κυανοκιτρίνων» να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του και τον βαθμό αγωνιστικής τους ετοιμότητας.

Ετικέτες

Τις ώρες, τις τιμές και τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων -που θα κυκλοφορήσουν από αύριο- για το ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, έκανε σήμερα γνωστά προς τους φίλους του ο Ατρόμητος.

Ετικέτες

Διαγωνισμό για την ανάδειξη της μασκότ της ομάδας πραγματοποιεί ο ΓΣ Περιστερίου.

Ετικέτες

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για την επίσημη πρώτη εμφάνιση της ομάδας του Περιστερίου μπροστά στους οπαδούς της, στο διεθνή εντός έδρας φιλικό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 19:00.

Η διάθεση γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://tinyurl.com/y25nlyy4 και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν τις κάρτες διαρκείας τους στις περυσινές τους θέσεις, μπορούν να το κάνουν μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΚΑΕ (Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου "Ανδρέας Παπανδρέου", Τζον Κένεντι και Γιαννιτσών 81Α, τηλ. 2105777147), Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 18:00 έως τις 20:00.

Όλες οι λεπτομέρειες για τις κάρτες διαρκείας της ΚΑΕ Περιστέρι για τη σεζόν 2019-2020 εδώ: https://tinyurl.com/y6bscbsp

Ετικέτες

Ένα ακόμη χρήσιμο τεστ έδωσε την Κυριακή ο Άγιος Ιερόθος ο οποίος επικράτησε στην Παλλήνη με 2-1 του τοπικού Παλληνιακού.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας