Τελευταία ενημέρωση 13:13, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Τις επτά νίκες σε 12 παιχνίδια στο τουρνουά υδατοσφαίρισης “Youth League” έφτασαν οι Μίνι Παίδες μετά το 10-3 επί του Χαϊδαρίου.

Ετικέτες

Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Μπάλας Μέγιερι μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (2-1) τόνισε πως ήθελε ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά είναι χαρούμενος που επέστρεψε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ετικέτες

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως μετά την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό είναι απογοητευμένος.

Το ματς με τον Ολυμπιακό: «Αρχικά με το αποτέλεσμα δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Νομίζω ότι στο α' μέρος ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μετά το 1-0 θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει και το 2-0. Γνωρίζαμε ότι στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός θα ρίσκαρε πολύ και με τις αλλαγές του με Χασάν και Ντίας θα πίεζε. Είχαμε πολλά προβλήματα μέχρι την αλλαγή του Καρασαλίδη. Μετά το 1-1 είχαμε και ευκαιρία στην αντεπίθεση και με τον Ρισβάνη. Δεν την αξιοποιήσαμε και ήρθε το 2-1».
 
Το εάν έδωσε εντολή να κλειστεί πίσω η ομάδα του στο β' μέρος: «Εμείς είχαμε πει να παίξουμε όπως στο α' μέρος. Ο Ολυμπιακός με τις αλλαγές του διαφοροποίησε το ματς. Με την αλλαγή του Καρασαλίδη βελτιωθήκαμε και προσπαθήσαμε με Μπρούνο και Ενσικουλού στις αντεπιθέσεις. Νομίζω ότι το βασικό ήταν οι χαμένες ευκαιρίες μας στο α' μέρος. Ο Ολυμπιακός άλλαξε την εικόνα του αλλά και το ματς στο β' ημίχρονο και εμείς χάσαμε το ματς από τις φάσεις που χάσαμε στο πρώτο μέρος».
 
Το Άρης - Ατρόμητος και την 4η θέση: «Θα είναι συναρπαστική αναμέτρηση. Έχουμε και ματς στην έδρα μας. Θέλουμε να κρατήσουμε την 4η θέση και θα τα δώσουμε όλα για αυτό».

Ετικέτες

Τα σημερινά αποτελέσματα των ομάδων της πόλης μας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ είναι τα εξής:

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΔΙΑΝΑ ΗΛ.   2-0

ΑΙΑΣ ΤΑΥΡΟΥ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ       0-0

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ    0-1

ΚΟΛΩΝΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ.          1-3

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΕ ΙΛΙΟΥ - ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ               4-0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΡ.- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.   3-4

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ               0-4

ΓΑΛΑΞΙΑΣ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ                         2-1

ΛΕΟΝΤΕΣ - ΤΟΛΜΗ                             0-1

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣ.-ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡ.           1-3        

Ετικέτες

Nα το ξεκαθαρίσουμε γιατί από σήμερα που ο Ατρόμητος απέκτησε συγκάτοικο στην 4η θέση τον Άρη, τα σενάρια αν κερδίζει ή χάνει κάτι,  δίνουν και παίρνουν κυρίως αναφορικά με την έναρξη της προετοιμασίας και άμα υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην 4η και την 5η θέση.

Είτε λοιπόν τερματίσει στην τέταρτη είτε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας ο Ατρόμητος θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ με μια όμως προϋπόθεση: Να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας ή η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ. Και αυτό γιατί αν το κατακτήσει ο Αστέρας ή η Λαμία τότε η 5η θέση δεν θα οδηγήσει στην Ευρώπη καθώς θα καλυφθεί από τον Κυπέλλούχο Ελλάδας που θα πάρει μάλιστα το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας