Τελευταία ενημέρωση 16:22, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αττικής (Α.Σ.Δ.Α) πραγματοποιεί συνέδριο την 1η Νοεμβρίου στο Περιστέρι με θέμα την εφαρμογή της έρευνας και της καινοτομίας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Δείτε την σχετική πρόσκληση:

Ετικέτες

Με τον Προμηθέα Πάτρας θα αναμετρηθεί το Σάββατο (28/10, 17:15, ΕΡΤ 3) το Περιστέρι bwin στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι «κυανοκίτρινοι» μετά τη νίκη επί της Ζομπατέλι για το Basketball Champions League θέλουν να αξιοποιήσουν την καλή αγωνιστική τους κατάσταση και να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

«Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Προμηθέα. Έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά τη σεζόν, εμείς μετά την πρώτη ευρωπαϊκή μας νίκη με τη Ζομπατέλι στο Basketball Champions League, θέλουμε να κερδίσουμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα» υποστήριξε ο αρχηγός του Περιστερίου bwin Λεωνίδας Κασελάκης.

Και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ανταγωνιστικό για 40 λεπτά. Γι’ αυτό τον λόγο θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου μας το απόγευμα του Σαββάτου, έτσι ώστε να φέρουμε το παιχνίδι στο δικό μας ρυθμό και να πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Ετικέτες

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της  Super League κόντρα στον Παναιτωλικό το προσεχές Σάββατο (28/10, 20:00).

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από την Παρασκευή (27/10), από τις 16:00 μέχρι τις 20:00 και το Σάββατο (28/10) από τις 11:00 μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης από τη Διαχείριση Εισιτηρίων στη Θύρα 2.

Επιπλέον, το Σάββατο (28/10) από τις 16:00 θα λειτουργεί και το εκδοτήριο στη θύρα 4.

Το ωράριο:

Παρασκευή (27/10): 16:00-20:00
Σάββατο (28/10): 11:00-20:00

Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναιτωλικό:

ΘΥΡΑ 1: 15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ (Για τους φιλοξενούμενους)

ΘΥΡΑ 2: 20€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ*
ΘΥΡΑ 3: 40€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ
ΘΥΡΑ 4: 20€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 7: 15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

*Το Παιδικό εισιτήριο αφορά στα παιδιά που έχουν γεννηθεί από 1/1/2011.

Ετικέτες

Την  πρώτη συνέντευξη  στο atromitosfc.gr. έδωσε ο Σάσα Ίλιτς.

Κόουτς, καλησπέρα σας και καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Ατρόμητου. Ποια είναι τα συναισθήματά σας για τη σημερινή μέρα και οι εντυπώσεις από τις πρώτες σας ώρες στην ομάδα;

«Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα είμαι προπονητής του Ατρόμητου. Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον κ. Σπανό, για τις προσπάθειες που έκανε ώστε να φτάσουμε στο σήμερα και τον Τεχνικό Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλο, με τον οποίο τις τελευταίες μέρες είχαμε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις για την ομάδα.

Είμαι λίγες ώρες εδώ και όλοι πολύ φιλικοί μαζί μου και με τους συνεργάτες μου. Από το κλίμα που λαμβάνω και τα πρώτα μηνύματα, είμαι πολύ αισιόδοξος ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί με την ομάδα».

Όλες αυτές τις μέρες μαζί με τους συνεργάτες, κάνατε την έρευνά σας για την ομάδα, σχετικά με την ιστορία της, τις εγκαταστάσεις της και την τωρινή της κατάσταση. Ποιο ήταν το στοιχείο που σας έκανε να αποδεχθείτε την πρόκληση του Ατρόμητου;

«Πρώτα απ’ όλα, έψαξα για την ιστορία της ομάδας και είδα ότι το 2023 είναι σημαδιακό για τον Ατρόμητο που κλείνει τα 100 του χρόνια. Επιπλέον, τα τελευταία 20 χρόνια έχει πάρα πολλές επιτυχίες, με υψηλές θέσεις στο πρωτάθλημα και συμμετοχές στην Ευρώπη. Η ομάδα ναι μεν είναι σε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά είμαι σίγουρος ότι εφόσον συσπειρωθούμε όλοι γύρω από αυτό, μπορούμε να ξεφύγουμε από τη δύσκολη θέση. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε μια τέτοια κατάσταση. Ελπίζω, λοιπόν, μέσω των προπονήσεων, μέσω των σκληρών προπονήσεων, γιατί για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό σκέλος, να αρχίσουμε να παίζουμε καλά, να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες και αρχής γενομένης κόντρα στον Παναιτωλικό το Σάββατο να αρχίσουμε να ανεβάζουμε την ομάδα».

Ποια είναι η εικόνα που έχετε για την ομάδα της φετινής σεζόν;

«Όλο αυτό το διάστημα έχω δει όλα τα παιχνίδια του Ατρόμητου. Είδα και την τελευταία αναμέτρηση κόντρα στην ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Από την ομάδα σίγουρα δεν λείπει η ποιότητα. Διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και πάνω σε αυτό μπορούμε να επενδύσουμε. Αυτό το διάστημα έχω μιλήσει και με συμπατριώτες μου που έχουν περάσει από την Ελλάδα και έχω μάθει τα καλύτερα για τις συνθήκες εργασίας. Διαθέτουμε ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο, που θα μας βοηθήσει να ανεβάσουμε το επίπεδό μας. Είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, αλλά πιστέψτε με, αυτή η ομάδα έχει προοπτική, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε πολύ καλά».

Είστε αισιόδοξος για το μέλλον της σεζόν;

«Φυσικά, φυσικά, για μένα η τωρινή βαθμολογική θέση της ομάδας δεν μου λέει πολλά πράγματα. Η ομάδα έχει εξαιρετική προοπτική και πολύ ποιοτικούς παίκτες, ώστε να μπορέσει να ανέβει σε υψηλότερες θέσεις. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δώσω υποσχέσεις. Θα δίνουμε στο Μαζαράκη τον καλύτερό μας εαυτό κάθε μέρα. Αν θέλετε να μιλήσω για υποσχέσεις, αυτή είναι η σκληρή δουλειά σε καθημερινή βάση».

Τι έχετε μάθει για τη γενικότερη παρουσία του Ατρόμητου στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Με όσους έχω μιλήσει, αυτό που μου έχουν πει, είναι ότι ο Ατρόμητος είναι ομάδα που πάντα έχει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα. Έχει μια πολύ οργανωμένη διοίκηση και επιπλέον αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι όλοι μου μίλησαν για ένα οικογενειακό κλίμα. Αυτό το στοιχείο πραγματικά το αγαπάω, μου αρέσει να είμαι μέρος μιας οικογένειας και θέλω πάνω σε αυτό να χτίσουμε και να αλλάξουμε την τωρινή μας κατάσταση. Άλλωστε, η ποιότητα υπάρχει και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αποχωρήσατε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας πολύ πρόσφατα. Τι σας έκανε να επιστρέψετε πολύ γρήγορα στη δουλειά;

«Πραγματικά ήταν 14 εξαιρετικοί μήνες στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Παλέψαμε για το πρωτάθλημα και τελικά το χάσαμε για ένα πέναλτι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα, όμως, έχουμε μια νέα πρόκληση. Ο Ατρόμητος είναι μια νέα πρόκληση. Ο Ατρόμητος έχει ένα γκρουπ παικτών με μεγάλη ποιότητα, το οποίο το πιστεύω πάρα πολύ. Θα προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να βελτιωνόμαστε και να πάμε τον Ατρόμητο εκεί που πρέπει».

Είπατε κι εσείς για τα 100 χρόνια της ομάδας μας. Έχετε να στείλετε κάποιο μήνυμα στον κόσμο;

«Πραγματικά, πριν ακόμα υπογράψω είδα για τα 100ά γενέθλια της ομάδας. Έχω δει για το πάθος των οπαδών μας. Είδα, μάλιστα, ότι ήταν παρόντες ακόμα και στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Ήταν απίστευτοι. Τώρα αυτό που θέλω είναι να τους δω στο δικό μας γήπεδο, να έχουμε μία δυνατή έδρα και όλοι μαζί να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναιτωλικό».

Ετικέτες

Μεγάλο βάρος ο Άτλας

Την ήττα εντός έδρας με 1-0 από τον Άτλαντα Κυψέλης γνώρισε η Άμιλλα. Σκόρερ ήταν ο Σινομάτι, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 40ο λεπτό με απευθείας χτύπημα φάουλ. Κατά τα άλλα, οι φιλοξενούμενοι είδαν τέσσερις προσπάθειές τους να σταματούν σε δοκάρια! Στο 20' ο Σινομάτι με πλασέ, στο 25' ο Καβαλιέρης με πλασέ, στο 30' ο Αποστολάκης με σουτ και στο 60' ξανά ο Σινομάτι με σουτ, ήταν εκείνοι που αστόχησαν για... λίγα εκατοστά!

Διαιτητές: Γκίκας, Δεονάς-Προδρομιάδης

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Κανελλόπουλος, Κατσιμπούλας, Αγγελόπουλος, Σώκος, Βογιατζής (80' Καΐσας), Κατσιούλας, Χότζα (65' Καπίρης), Ράλλης (80' Μπεν), Ριζόπουλος (65' Ρεπάι), Καλόγηρος, Κλαδής

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Λάτσης, Λιβάνιος, Ντε Άμπρω (53' Ριζογιάννης), Καραφλής (10' λ.τρ. Κοσμίδης), Μαρμαράς, Τελάι, Οούνγιου (80' Κόστα), Νάσι, Σινομάρι, Καβαλιέρης, Αποστολάκης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας