Τελευταία ενημέρωση 16:46, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Τεράστια νίκη που αποδεικνύει την δυναμική της πέτυχε η ΑΕ Περιστερίου επί του δεύτερου Άρη Καλαμακίου με σκορ 5-4 και παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας ψαλιδίζοντας ωστόσο ακόμη περισσότερο τη διαφορά.

Οι γηπεδούχοι που είχαν περιστεριώτικη μαγκιά  άνοιξαν το σκορ με τον Μαρούλη στο 4′, ενώ ο Γαζεπίδης έκανε το 2 – 0 στο 19′. Στο 24′ ο Κατιάι μείωσε  για τον Άτη, ενώ στο 40 ο Σπανός έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Ο Μαρούλης στο 43′ έδωεε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους αλλά με  την έναρξη του β′ μέρους ο Κατιάι θα ισοφαρίσει και πάλι το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Στο 52′ ο Διαμαντόπουλος θα κάνει την ανατροπή για τους φιλοξνούμενους, όμως οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 54′ θα κάνουν το 4 – 4 με τον Γαζεπίδη. Το τελικό 5 – 4 θα διαμορφώσει ο Γαζεπίδης με το τρίτο προσωπικό του τέρμα, με πέναλτι στο 75'.

Μάλιστα, ο Γαζεπίδης άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά, καθώς θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή στο 89′.

ΑΕ Περιστερίου: Νικολόπουλος, Νάτσιος, Καβαγιάς, Καραπαπάς, Παπαζωγονόπουλος, Βεργίνης, Μαρουλής, Καππάτος (66′ Λιάνας (90′ Ζαχαρίας), Χαλικιάς (66′ Νταλαγεώργος), Γαζεπίδης, Ξούρας (46′ Πατήρης)

Άρης Καλαμακίου: Σφυρίδης, Γονίδης, Σπανός (46′ Σπυράκης), Διαμαντόπουλος, Ντούσκος (67′ Μπόκιας), Κατιάι, Κατιάι, Γκόρι (46′ Δουρούκης), Πελεκούδας, Κιουρανάκης, Γιούσεφ (46′ Μπαντίδος)

Ετικέτες

Την πρώτη γεύση από τον Πολωνό Νταβίντ Κορτ είναι πολύ πιθανόν να πάρουμε αύριο καθώς ο Νταμίρ Κάναντι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή που βρίσκεται από σήμερα στη Ξάνθη εν όψει του αγώνα με την τοπική ομάδα στα Πηγάδια.

Ετικέτες

Ντέρμπι τετράδας θα πραγματοποιηθεί αύριο  (19/1, 17:00) στο ΟΑΚΑ όπου η ΑΕΚ περιμένει το Περιστέρι.

Ετικέτες

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ιστορικού Σπόρτιγκ πέτυχε στη παράταση η Ανδρική Ομάδα της Άμιλλας για τη 14η αγωνιστική της Β' ΕΣΚΑ με σκορ 71-73.

Ετικέτες

Η Ανδρική Ομάδα της ΑΕΚ δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα ούτε από τον Προμηθέα μέσα στο Περιστέρι με σκορ 55-66 για την 14η αγωνιστική της Β' ΕΣΚΑ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας