Τελευταία ενημέρωση 14:36, 24 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Έπειτα από ένα παιχνίδι με άγριο σασπένς ο Φίλιππος ηττήθηκε στο Περιστέρι από το Χαλάνδρι με 63-65 για την 17η αγωνιστικής της Α' Ανδρών ΕΣΚΑ.

Διαιτητές: Σκούτας, Αντωνιάδης, Σκουλαρίκης

Δεκάλεπτα: 20-18, 40-35, 50-46, 63-65

ΑΠΣ Φίλιππος: Βαλληνδρας 9(2), Δαρμης 2, Κατσαρός 9, Μποτσας 3, Καρακατσάνης 6, Ζεμπερης 17(5), Μπουγιούρης 7(1), Μπουτζης Π., Θεοδωράκης 2, Κακαβουλας, Φιλόπουλος 8, Μπουτζης Α.

ΑΟΚ Χαλάνδρι : Αρσενίδης, Χασκης, Ανδρουλάκης, Βαρσαμος 4(1), Μωραιτης 3, Δημητριάδης 22, Κονδύλης 8, Μορφονιος 7(1), Αμπελάς 7 (1), Πούλης 12(2), Οκουνγκμπουα 2,  Αυλής.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ- ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 56-61
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ 77-71
ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ- ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 79-75

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ- ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 63-65
ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ- ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 71-59
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ- ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 72-60
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ- ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 64-67

Ετικέτες

Με τρία γκολ στο β' ημίχρονο η Ανθούπολη έφυγε με το διπλό από την έδρα του Ζέφυρου (0-3) και πλέον μετά την ήττα του Καματερού στην Αγία Ελεούσα η διαφορά που την χωρίζει από την κορυφή μειώθηκε στους τρεις βαθμούς. Ο Κυριαζής στο 50', ο Κωνσταντινίδης στο 57' και ο Τομπουλίδης στο 70' οι σκόρερ.

Ξεκίνησαν οι  Γ. Κοσκινάς, Τσάγκης, Δούκας, Κωνσταντινίδης, Τομπουλίδης, Λέκκας,  Ρεζτσόβ, Μ. Κοσκινάς, Λέκκας, Καρβελάς, Ν. Στρείδης, Κυριαζής. Έπαιξαν και οι  Μιχαλακέλης, Μελέτης, Κακκιώρης, Caushi.

Ετικέτες

Ο Ηρακλής παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος προς το χειρότερο στην επανάληψη με αποτέλεσμα αν και μπροστά στο σκορ να ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ Ζωγράφου μέσα στο Περιστέρι με 3-1.

Ετικέτες

Και ο Θεός βοηθός!. Ο «αρματωμένος» Τάσος Σιδηρόπουλος και διεθνής διαιτητής από τα Δωδεκάνησα είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ για να σφυρίξει στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ στο γήπεδο του Περιστερίου.

Μιλάμε για ένα διαιτητή με τον οποίο ο Ατρόμητος τα «έχει δει όλα στο παρελθόν και πολύ καλές αλλά και πολύ κακές που είναι περισσότερες διαιτησίες.

Σε παιχνίδι κυπέλλου στο παρελθόν με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για παράδειγμα είχε αποβάλει άδικα τον Πίτου Γκαρσία στο 40'.

Πρώτος βοηθός θα είναι ο Κωσταράς (Αιτωλο/νιας) και δεύτερος βοηθός ο Δημητριάδης (Μακεδονίας). Τέταρτος ο Φωτιάς (Πέλλας).

Ετικέτες

Θύμα έκπληξης έπεσε η Κηπούπολη η οποία ηττήθηκε στην Αλσούπολη με σκορ 3-0 έχοντας ωστόσο παράπονα και δικαιολογημένα από τη διαιτησία του Θώμογλου και των συνεργατών του Δόση, Νιδριώτη.

Το γρήγορο γκόλ που δέχθηκε η Κηπούπολη μόλις στο 3' με σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή άλλαξε όλο το παιγνίδι με την γηπεδούχο ομάδα να κλείνεται πίσω και με αντεπιθέσεις να προσπαθεί να κάνει το κάτι παραπάνω το οποίο κατάφερε στο 78' και 79' από εμφανείς θέσεις οφσάιντ (με επιφύλαξη για την μία μέχρι το βίντεο του αγώνα να μας επιβεβαιώσει) χωρίς όμως ο Α' βοηθός κ.Νιδριώτης να καταλογίσει τις παραβάσεις.

Παράπονα και από τον διαιτητή της αναμέτρησης που έκλεισε τα μάτια σε δύο περιπτώσεις πέναλτι μέσα στην περιοχή των αντιπάλων των Ζούκα και Καλέμη δίνοντας ....φάουλ στην γραμμή της περιοχής.

Ξεκίνησαν οι Κούμης, Βλάχος, Αγγελόπουλος, Αναγνώστου,  Λάππας, Παούρης, Πολυζωγόπουλος, Ντούπης, Κουμεντάκος, Ζούκας, Μαντζιώρος. Έπαιξαν και Καραγιάννης, Καλέμης, Τζαμαλής.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας