Τελευταία ενημέρωση 02:10, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Σαν «τελικό» βλέπουν στο Περιστέρι την αναμέτρηση με τη Χίο όπως υποστήριξε στο waterpolonews.gr ο Γιώργος Φωκάς τονίζοντας ότι ο μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Παράλληλα ο έμπειρος περιφερειακός στάθηκε στη συγκέντρωση στην άμυνα που είναι το κλειδί της αναμέτρησης αλλά και στο πάθος των συμπαικτών του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον πρόωρο «τελικό» απέναντι στη Χίο: «Το βλέπουμε κι εμείς σαν «τελικό». Με αυτό το σκεπτικό θα μπούμε στο παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας βοηθήσουμε στη συνέχεια».

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί η αναμέτρηση: «Θεωρώ το να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα είναι το κλειδί της αναμέτρησης που γενικά πιστεύω είναι το δυνατό μας σημείο. Από εκεί και πέρα να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση».

Για την ήττα του Περιστερίου στο παιχνίδι του πρώτου γύρου αλλά και τι είναι αυτό που θα σας αυξήσει τις πιθανότητες σας για ένα θετικό αποτέλεσμα: «Πιστεύω η συγκέντρωση στο πλάνο. Θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρχει πάθος από όλους μας καθώς έχουμε δουλέψει πολύ και μόνος στόχος είναι η νίκη. Οπότε αν μείνουμε συγκεντρωμένοι σε ότι έχουμε πει πιστεύω θα είμαστε εμείς οι νικητές».

Για το αν οι ξένοι των δύο ομάδων μπορούν να κρίνουν το παιχνίδι μιας και η Χίος πλέον έχει στη διάθεσή της, τους Ρουστάμοφ και Ρούντα: «Μιλώντας για μας θεωρώ πως ότι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα έχει βγει μέσα από ομαδική προσπάθεια καλύπτοντας ο ένας τα λάθη του άλλου μέσα στο νερό. Σίγουρα η Χίος θα είχε τους λόγους της που έκανε τις αλλαγές, όμως από εκεί και πέρα εμείς εστιάζουμε στη δική μας ομάδα και στο να βελτιώνουμε πράγματα στο παιχνίδι μας».

Ετικέτες

Στο κολυμβητήριο της Χωράφας θα γίνει αύριο το σημαντικότερο ματς της 15ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας Water Polo όπου ο τοπικός ΓΣΠ υποδέχεται τον ΝΟ Χίου  στο ντέρμπι της παραμονής.

Ετικέτες

Η ομάδα των Παίδων του ΓΣΠ επικράτησε εύκολα των Εκπαιδευτηρίων “Πλάτων” με 96-41 διατηρώντας το απόλυτο των νικών έπειτα από 18 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α.

Μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Α.Σ.Ε.Δούκα (12/2, 20:00) οι παίκτες του Νίκου Ρήγγα έκαναν επίδειξη δύναμης κι αυτό αποτυπώνεται, τόσο στο τελικό +45 όσο και στο επί μέρους σκορ της τρίτης περιόδου. Με όλους τους παίκτες να μπαίνουν στην λίστα των σκόρερ, το… κοντέρ έγραψε 37-6 για τον Γ.Σ.Π. Που συνεχίζει από την κορυφή δίχως να γνωρίσει την σημασία της λέξης “ήττα”. 

Τα δεκάλεπτα: 22-10, 20-13, 37-6, 17-10

Γ.Σ. Περιστερίου (Ρήγγας): Παρδακίδης 5 (1), Λειβαδίτης 2, Μανιάς 23 (1), Κακαβούλας 2, Αγνόγλου 2, Σελούλης 11, Παπανδρέου 6, Γρηγορόπουλος 7, Τόλα 15, Κουστένης 9, Γουλοσπύρος 7, Στουρνάρας 7.

Ετικέτες

Σε άλλο γήπεδο πρέπει να ήταν σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει για το γεγονός ότι εξέφρασε την άποψη ότι η διαιτησία δεν ευνόησε την ΑΕΚ!! Ο Ισπανός τεχνικός είπε και το επίσης επικό:« ότι οι ομάδες θα πρέπει να διαμαρτύρονται λιγότερο. Μιλάμε για ένα προπονητή που ανάποδο οφσάιντ να δώσουν οι διαιτητές σε βάρος της ομάδας του ξεσηκώνει τοπν κόσμο

Κατηγορηματικά αρνήθηκε λοιπόν ο Μανόλο Χιμένεθ ότι η ΑΕΚ ευνοήθηκε από τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου με δηλώσεις που πραγματοποίησε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου και τόνισε ότι ένας παίκτης δεν πέφτει μόνος του όταν είναι μπροστά στον τερματοφύλακα, αναφερόμενος στο πέναλτι του Αλμπάνη, μην γνωρίζοντας προφανώς ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.

Συγκεκριμένα είπε τη φάση του πέναλτι: «Δεν μπορώ να πω αν ήταν ξεκάθαρο το πέναλτι. Δεν πέφτει κανείς αν είναι μπροστά στον τερματοφύλακα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να έχει κάποιο παράπονο ο Ατρόμητος, γιατί την ΑΕΚ δεν την ευνόησε. Πρέπει να παραπονιόμαστε λιγότερο και να δίνουμε το καλό παράδειγμα».

Ετικέτες

Τα Πράσινα Πουλιά δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ανωτερότητα της Αναγέννησης Πετρούπολης και ηττήθηκαν με 2-6 μέσα στο Περιστέρι.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας