Τελευταία ενημέρωση 08:29, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

O Ατρόμητος δεν αφήνει στην τύχη του το θέμα της διαιτησίας, αφού ακόμα και στο τελευταίο ματς με τον Λεβαδειακό, είδαν να μην δίνεται ένα πέναλτι σε παράβαση πάνω στον Ουάρντα.
Οι «κυανόλευκοι» με νέο επίσημο έγγραφό τους ζήτησαν από την ΚΕΔ και πάλι ορισμό ξένων διαιτητών, όχι μόνο για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο (26/2), αλλά και για τα εναπομείναντα ματς της Super League κόντρα στους «μεγάλους».  Μάλιστα, στο δεύτερο σκέλος οι Περιστεριώτες θέλουν ξένους διαιτητές, από τη στιγμή που οι διαφορές για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια είναι τέτοιες, που ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι τελικές θέσεις των ομάδων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που προχωρά σε τέτοιο αίτημα ο Ατρόμητος, αφού είχε προηγηθεί πριν από τα ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό στον α’ γύρο και πριν από το πρώτο ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πηγή sport-fm.gr

Ετικέτες

Με απόλυτη συγκέντρωση θέλει ο προπονητής του Φοίνικα Γιώργος Λαζάρου να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του το παιχνίδι με την συμπολίτισσα Χρυσούπολη που είναι τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα του ομίλου.

Ετικέτες

Mε τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου Χρήστο Μανδά στη βασική ενδεκάδα και τον αμυντικό Γιώργο Βιταλιώτη να παίζει αλλαγή, η Εθνική Νέων νίκησε με 2-0 τη Ρουμανία στον πρώτο φιλικό αγώνα των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη φάση elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019. 

Τα γκολ της Εθνικής στο "Μ. Κρητικόπουλος" της Καισαριανής σημείωσαν οι Λώλος (32΄), Μπότος (44΄).

Ελλάδα: Μαντάς, Παπαδόπουλος, Εμμανουηλίδης, Μελιόπουλος, Τζήμας, Χριστόπουλος, Κεφαλάς, Μπότος, Λώλος, Σταμούλης, Τσαγκαλίδης.
Επίσης, έπαιξαν οι Βιταλιώτης, Ζωγραφάκης, Καραγιάννης, Σκεντεράι, Αθανασακόπουλος, Χριστόπουλος, Γλέζος, Σουλεϊμάν, Σέχου, Ντούλος.

Ο δεύτερος και τελευταίος φιλικός αγώνας Ελλάδα-Ρουμανία είναι προγραμματισμένος για τις 14 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στην Ελευσίνα.

Ετικέτες

Ο Γ.Σ. Περιστερίου μετονομάζεται σε… Minnesota Timberwolves και οι γεννημένοι το 2006 αθλητές του είναι έτοιμοι να λάβουν μέρος στο “Jr NBA Greece Basketball League 2019”.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τους διοργανωτές του Junior NBA Greece – και υπό την παρουσία του παλαίμαχου παίκτη και νυν Ambassador Europe NBA, Ευθύμη Ρεντζιά – ο αρχιπροπονητής του Γ.Σ. Περιστερίου, Γιάννης Βαλληνδράς, παρακολούθησε την διαδικασία της κλήρωσης και με ιδιαίτερα χαρά φωτογραφήθηκε με την φανέλα των Minnesota Timberwolves.

Το Περιστέρι λοιπόν γίνεται… Λύκος και οι γεννημένοι το 2006 αθλητές του συλλόγου θα βρουν απέναντι τους, τους Utah Jazz (Δάφνη Δαφνίου), τους Portland Trailblazers (Ολυμπιάδα Πετρούπολης), την Oklahoma City Thunder (Άμιλλα) και τους Denver Nuggets (Άρης Πετρούπολης).

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει στα τέλη Φεβρουαρίου και σε αυτή θα λάβουν μέρος 30 ομάδες (Ε.Σ.Κ.Α. Και Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α) οι οποίες θα απαρτίζονται με αθλητές γεννημένους το 2006. Οι ομάδες θα είναι χωρισμένες σε δύο περιφέρειες με τρεις υποκατηγορίες ανά περιφέρεια.

Ετικέτες

Tην πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε η Peristeri Baskeball Academy στο χώρο των εγκαταστάσεων της.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας