Τελευταία ενημέρωση 15:32, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Χωρίς τον Μάντσον θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης την Δευτέρα ο Ατρόμητος, με τον Βραζιλιάνο να εκτίει την μία από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του.

Ετικέτες

Στα λάθη αλλά και την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.

 Ο τεχνικός του Γ.Σ.Π. ανέφερε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πως “κάναμε πάρα πολλά λάθη σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας. 21 λάθη ήταν πάρα πολλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να “φάμε” 25 πόντους στον αιφνιδιασμό. Ήμασταν βέβαια και αρκετά άστοχοι… Νομίζω πως αυτά τα δύο στοιχεία συντέλεσαν στο να χάσουμε το παιχνίδι. Προχωράμε όμως, κάναμε την προσπάθεια μας και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”.

Σε ερώτηση για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τον τελευταίο καιρό (σ.σ. ήττα από το Λαύριο και νίκη επί του Παναθηναϊκού) απάντησε: “ Εμείς έχουμε το ίδιο μπάτζετ με τον Πανιώνιο. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα παίρνεις με το μυαλό. Είστε μια ομάδα που έχει σκαμπανεβάσματα κι αυτό είναι λογικό γιατί είναι η πρώτη μας χρονιά. Τα παιδιά “περπατάνε” την εμπειρία και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Τα παιδιά που μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις και παιχνίδια, είναι σε άλλα κλαμπ. Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε τέτοια παιδιά. Είμαστε μια ομάδα που είναι σοβαρή σε όλο το πρωτάθλημα, ακόμα και σήμερα. Ήμασταν άστοχοι αλλά προσπαθήσαμε. Το Λαύριο ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Στο Λαύριο, όπως είχα πει και τότε, δεν είχαμε πάει καν. Σήμερα, είχαμε καταστάσεις. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με καλό ρόστερ, είχε πνιγεί στο άγχος λόγω του κακού ξεκινήματος αλλά εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε έπαρση, ούτε αλαζονεία… Εγώ το ξέρω πολύ καλό, έχω την εμπειρία. Μπορεί να αρέσει στους δημοσιογράφους η βαθμολογία αλλά το έχω πει πολλές φορές που δεν είμαστε ομάδα για να βρισκόμαστε στις πέντε πρώτες θέσεις. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα γι’ αυτό. Το ότι βρισκόμαστε σε αυτή την θέση, είναι από την προσπάθεια των παιδιών και από την καθημερινή δουλειά που κάνουνε”. 

 
Ετικέτες

Nέα νίκη οι Μίνι Παίδες!

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα σημείωσαν οι Μίνι Παίδες, μετά (και) το 15-9 επί του Α.Ο.Ν.Αργυρούπολης.

Η ομάδα του Μπάμπη Κλεωνάκου, μία ημέρα μετά την νίκη της πρεμιέρας επί του Εθνικού, έκανε το 2×2 χάρη το εντυπωσιακό δεύτερο οκτάλεπτο. Μετά το 3-1 της πρώτης περιόδου, οι νεαροί πολίστες του Γ.Σ.Π. Βρήκαν δίχτυα… οκτώ φορές και χωρίς να δεχθούν γκολ σε εκείνο το διάστημα, κατάφεραν να βάλουν τις βάσεις της επιτυχίας από πολύ νωρίς.

.
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 8-0, 1-6, 3-2
Γ.Σ. Περιστερίου (Κλεωνάκος): Λίτινας, Τσουκαλάς, Κασιούλας, Μαστρογιαννάκος (3), Μοσκοβίτης, Λαμπρόπουλος, Καραγιάννης, Χωματάς (1), Τασιούλης (1), Γαβριήλ (6), Ντουμάζιος, Αλεξανδρόπουλος, Χιώτης (2), Παπανικολάου (2), Παπανής, Καλομοίρης

Ετικέτες

Όταν αυτή η ομάδα με τη βαριά κληρονομιά μας έχει δώσει τόσες χαρές στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια μετά από πέντε χρόνια ακόμη και όταν χάνει, ας είναι και από τον Πανιώνιο, έχει ήδη κερδίσει τόσα πολλά!

Ετικέτες

Τα σημερινά αποτελέσματα των ομάδων της πόλης μας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ είναι τα εξής:

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ      2-0

ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠ.          1-1

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑΪΔΑ                    2-3

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ - ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ                2-0

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΡ.            7-1

ΑΟ ΚΩΦΩΝ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ                  0-4

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας