Τελευταία ενημέρωση 19:23, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Για αύριο (Δευτέρα) είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση των μελών του Άγιου Ιερόθεου από την οποία κατά πάσα πιθανότητα θα προκύψει και το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Ένα από τα σενάρια είναι και η αλλαγή προέδρου. Σε κάθε περίπτωση, με την συγκρότηση της νέας διοίκησης θα ξεκινήσει και ο προγραμματισμός για την σεζόν 2019-20 που θα βρει τον Ιερόθεο και πάλι στη Γ' Εθνική.

Ετικέτες

Ξεκινάει αύριο η πώληση των νέων καρτών διαρκείας του Ατρόμητου με σύνθημα «Πιο δυνατοί μαζί».

Ετικέτες

Οι προετοιμασίες για το Cosmogym 2019 που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως και 17 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος», συνεχίζονται πυρετωδώς και οι προσδοκίες για την οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του event είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Με πολύωρες πρόβες, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν, επιδιώκουν να να μαγέψουν τους φίλους της Γυμναστικής.
Ωστόσο, οι προβολείς του ενδιαφέροντος στρέφονται στην Τετάρτη 12 Ιουνίου, οπότε και θα διεξαχθούν για τέταρτη συνεχή χρονιά οι Πανελλήνιοι Αγώνες ρυθμικής Special Olympics Hellas. 

Γι' αυτό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές που έχουν εντάξει τα Special Olympics σε εμβόλιμη μέρα του φεστιβάλ.

Ετικέτες

Την παραμονή του Δημήτρη Φιλίππου για να οδηγήσει την ομάδα στην Α' ΕΠΣΑ ανακοίνωσε η Κηπούπολη.

Ετικέτες

Το Περιστέρι αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό νίκης του Γιώργου Πατούλη που με «προίκα» το 37,5% του πρώτου γύρου είναι το μεγάλο φαβορί για τις αυριανές επαναληπτικές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής έχοντας αντίπαλο τη Ρένα Δούρου η οποία συγκέντρωσε 20%.

Ο υποψήφιος και κατά τα φαινόμενα αυριανός Περιφερειάρχης Αττικής με τη βαθιά διείσδυση στις κοινωνικές μάζες επισκέφθηκε χθες το πρωί στο δημαρχείο Περιστερίου τον Ανδρέα Παχατουρίδη και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας συζήτησε για μια ακόμη φορά  μαζί του για θέματα της αυτοδιοίκησης και της μελλοντικής τους συνεργασίας.

Χθες το απόγευμα βρέθηκε στο ΚΥΒΕ Περιστερίου στη μεγάλη συγκέντρωση εκπροσώπων των Λαϊκών Αγορών που πραγματοποίησε με πρωτοβουλία του ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Μουλιάτης και παρουσίασε το σχέδιο του  για το μέλλον του κλάδου ενώ δεσμεύτηκε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας