Τελευταία ενημέρωση 06:36, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι αύριο (Σάββατο), θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της Θύρας 2 από τις 10.00 μέχρι και τις 14.00 για την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Άρη.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 2: 15€ παιδικό: 5€

ΘΥΡΑ 4: 15€ παιδικό: 5€

ΘΥΡΑ 7: 10€ παιδικό: 5€

ΘΥΡΑ 3(VIP): 30€

*Για την αγορά του κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Ετικέτες

Τα κεκτημένα, δηλαδή τη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, θα προσπαθήσει να διατηρήσει η Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου η οποία στην Κυριακή στις 12.30 θα υποδεχθεί στη Χωράφα τον ΠΟ Γιάννενα.

Τον αγώνα θα σφυρίξει η Σιαμάχη από την Αργολίδα.

 

 

Ετικέτες

Τη θλιβερή επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου μνημόνευσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι με ανάρτησή τους στην οποία αναφέρουν τα εξής:

«Δε λέμε αντίο. Έντεκα χρόνια είναι λίγα. Δε στέγνωσε ακόμα το αίμα, ούτε τα δάκρυα και ούτε έσβησε το μισος. Μονάχα φωνάζουμε με τις μικρές ή μεγάλες μας φωνές ΕΚΔΙΚΗΣΗ για να μη σταματήσει ποτέ να θυμάται ό κόσμος ότι τους νεκρούς μας δεν τους κλαίμε απλά, δεν τους αφήνουμε πίσω, τους κουβαλάμε βαθιά μέσα μας και ας βαραίνουν τα βήματα μας.

Ραντεβού εκεί που χτυπάει η καρδιά μας..

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ».

Ετικέτες

Τους αντιπάλους τους στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ έμαθαν σήμερα Άγιος Ιερόθεος και ΑΟ Περιστερίου καθώς πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής.

Οι δύο ομάδες της πόλης μας θα αντιμετωπίσουν μάλιστα ομάδες από τη Β' Κατηγορία. Ο Ιερόθεος εκτός έδρας τον ΑΟ Βριλησσίων και ο Όμιλος εντος έδρας τον Άγιο Δημήτριο.

Αναλυτικά τα τέσσερα ζευγάρια

ΑΟ Βριλησσίων-Άγιος Ιερόθεος

ΑΟ Περιστερίου-Άγιος Δημήτριος

Κηφισιά-Φωστήρας 

Καλλιθέα- Αγία Παρασκευή

8/1 θα γίνουν όλοι οι αγώνες. 

Ετικέτες

Με το βαθμό της ισοπαλίας από το Μαρούσι (1-1) έφυγε ο Γαλαξίας. Προηγήθηκε μάλιστα με τον Παπαχρήστου στο 53' και ισοφαρίστηκε από τον Δημητριάδη στο 71'.

Ξεκίνησαν οι Παπαδιώτης, Κουτσονικολής, Κανδυλιώτης, Μαστρογιάννης, Μπέτζε,λος, Ντούπης, Φιλιππάκης, Κατσουγιάννης, Θεοδώρου, Παπαχρήστος, Νέμπουτ. Έπαιξαν και οι Κάσο, Τσίφας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας