Τελευταία ενημέρωση 14:30, 24 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Επιστρέφει στη δράση η Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου μετά το ρεπό της περασμένης Κυριακής καθώς αύριο θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το ματς με τον Εργοτέλη στο γήπεδο της Χωράφας.

Ετικέτες

Μπορεί η Γαλατασαράι να εξέταζε τον Ευθύμη Κουλούρη, ωστόσο ο  Παντελής Κωνσταντινίδης έβαλε τέλος στην φημολογία των ημερών.

Σήμερα υπάρχουν δηλώσεις του τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ Παντελή Κωνσταντινίδη στον τουρκικό Τύπο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Έλληνας επιθετικός θα παραμείνει κανονικά μέχρι το καλοκαίρι στον Ατρόμητο.

«Οι διαπραγματεύσεις μας με τη Γαλατάσαραϊ σχετίζονταν με την μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες. Ο παίκτης θα παραμένει στον Ατρόμητο μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Ετικέτες

Δύο παίκτες του Ατρόμητου Κ17 κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Κεχαγιά  στην Εθνική Ομάδα Παίδων Κ16 για προπονήσεις (28 και 30/01) και φιλικό με την Κ16 του Παναθηναϊκού (29/01, 15:30, Άγιος Κοσμάς).

Ετικέτες

Με τέσσερις παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, οι Έφηβοι  του ΓΣΠ επικράτησαν του Απόλλωνα με 83-60 φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες νίκες. 

Ετικέτες

O πρώτος παίκτης που εξασφάλισε την παρουσία του στα 100α γενέθλια του Ατρόμητου το 2023 έγινε ο Κυριάκος Κιβρακίδης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας