Τελευταία ενημέρωση 19:41, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με νέο πρόσωπο τον Κατράνη που μπήκε στην αποστολή και θα πάρει χρόνο συμμετοχής μιας και «βοηθάει» το αποτέλεσμα του α' αγώνα στη Ριζούπολη ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί αύριο στις 3 το μεσημέρι τον Απόλλωνα στο Περιστέρι για να σφραγίσει στη ρεβάνς του 3-0 την πρόκριση στους οκτώ του κυπέλλου Ελλάδας. Από τους «μικρούς» συμπεριλήφθηκε πάλι ο Ρονάλντο μαζί με Στρούγγη, Λαζαρίδη ενώ το δίδυμο των γκολκίπερ θα συνθέσουν και πάλι Θεοδωράκης, Μανδάς.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κόρτ, Μάντσον, Ούμπιντες, Ρισβάνης, Κατράνης, Χατζηϊσαίας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Ρονάλντο, Κωτσόπουλος, Στρούγγης, Λαζαρίδης και Νάτσος.

*Νέες ενοχλήσεις ένιωσε στον αστράγαλο ο Ρόλαντ Ουγκράι που αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις προκειμένου να φανεί η κρισιμότητα της κατάστασης του και τις επόμενες μέρες να αποφασιστεί πως θα προχωρήσει η θεραπεία του.

 

Ετικέτες

Η επιστροφή του Αμρ Ουάρντα στον Ατρόμητο είναι πια προ των πυλών αν και απομένει η πιο σημαντική λεπτομέρεια που είναι η υπογραφή του συμβολαίου για να ανακοινωθεί κι επίσημα από την ομάδα.

Ετικέτες

Παίζοντας με ψυχή η Ανθούπολη πέτυχε τον στόχο της καθώς πήρε ισοπαλία στη Λυκόβρυση με 2-2 αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι που διατήρησαν πάντως τη διαφορά τριών βαθμών από την Ανθούπολη προηγήθηκαν με τον Πάγκα στο 58' και ισοφάρισε ο Μελέτης στο 69'. Πάλι ο Πάγκας στο 76' έδωσε προβάδισμα στη Λυκόβρυση για να έρθει πάλι ο Μελέτης που αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή στο 89' να φέρει το ματς στο τελικό 2-2.

Ξεκίνησαν οι Γ. Κοσκινάς, Δούκας, Τσάγκης, Κωνσταντινίδης, Τομπουλίδης, Λέκκας, Ρεζτσόβ,  Δούμας, Καρβελάς, Κυριαζής, Ν. Στρείδης. Έπαιξαν και οι Μελέτης, Μιχαλακέλης, Παππάς.

Ετικέτες

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Θησέας Περιστερίου στο θέατρο «Πολιτών» με την παρουσία του προέδρου της ΕΛΟΠ Δημήτρη Τραμπάκουλα και του Δημάρχου της πόλης Ανδρέα Παχατουρίδη τους οποίους ευχαριστεί θερμά.

Ετικέτες

Με χαρακτηριστική άνεση, όπως αναμενόταν η Γυναικεία Ομάδα της ΑΕΚ επικράτησε άνετα του Άγιου Θωμά με 62-42 και συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ.

Διαιτητές: Σέλληνας, Σπυρλιδάκης

Δεκάλεπτα: 17-16, 34-29, 52-36, 62-42

ΑΕΚ Περιστερίου (Κόμης, Λιναρά): Μαλαπάνη, Κατσιμάρδου 2, Καλαντζή 2, Σελίμη 11, Παπακωνσταντίνου 11 (1), Γαβαλά 7 (1), Νάου 1, Δραγωνέα, Καίσαρη 11, Τσέα, Τζίβα 17, Σκιαδά

ΠΟ Αγ.Θωμά (Πισκούλης, Κοσμίδης): Βλάχου, Κογγίνη 2, Δαούση 2, Καββαδία 13 (3), Οικονόμου 2, Νικολάου 2, Νικολοπούλου 3, Λιβέρη 6, Αστραντίνη 3, Λίγκρη, Τσουμάνη 7, Κρικέτου 2

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ- ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ                                 65-49
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ- ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ                       44-48
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Δ.Π- ΠΟ ΑΓ.ΘΩΜΑ                       62-42
ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ- ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ              65-43
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ              62-65
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ- ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ                        55-56

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας