Τελευταία ενημέρωση 23:32, 24 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται υπό την επίβλεψη του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου η προετοιμασία  του Άγιου Ιερόθεου για τη νέα χρονιά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και διπλές προπονήσεις στο γήπεδο της Χωράφας,  με τον Σταυρακόπουλο να είναι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση και τον επαγγελματισμό των παικτών του.

Το Σαββατοκύριακο θα δοθεί κατά πάσα πιθανότητα και το πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας σεζόν που θα έχει περισσότερο τον χαρακτήρα του ξεμουδιάσματος.

Ετικέτες

Στο ΚΥΒΕ Περιστερίου θα πραγματοποιηθεί φέτος το 11ο Παπαναστάσιο τουρνουά που διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου από τις 4 μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η προκήρυξη του πολύ πετυχημένου τουρνουά.

 

 

Ετικέτες

Στις 21 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της Γυναικείας ομάδας του Ατρόμητου εν όψει της νέας περιόδου που θα την βρει και πάλι με ιδιαίτερες αξιώσεις στην Α' Εθνικής.

Όπως έγινε γνωστό σύντομα θα γίνουν γνωστές οι μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

 

 

Ετικέτες

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία πραγματοποίησαν τα Πράσινα Πουλιά εν όψει της νέας χρονιάς καθώς ενισχύθηκαν με τον έμπειρο Χρήστο Τσουτσουκλάρη.

Ετικέτες

Παρελθόν αποτελεί, από τον Ορφέα Αιγάλεω, ο πρώτος σκόρερ του σωματείου, και ένας από τους τοπ σκόρερ των αθηναϊκών πρωταθλημάτων για την σεζόν 2018-2019, ο επιθετικός Αλκαίος Νένδος (φώτο), ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ καταλήγει στον φιλόδοξο ΑΟ Περιστερίου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις κράτησαν αρκετές μέρες και ολοκληρώθηκαν χθες Τρίτη 6 Αυγούστου 2019.

Ο Αλκαίος Νένδος, που έκανε μια… μαγική σεζόν με την φανέλα του Ορφέα Αιγάλεω, βγήκε πρώτος σκόρερ στον 4ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας της Αθήνας για την σεζόν 2018-2019, σημειώνοντας 29 γκολ σε 19 αγωνιστικές!

Μάλιστα ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, πέτυχε εξαιρετικές επιδόσεις, καθώς τα 29 αυτά γκολ, αποτελούν, σχεδόν το 50% (49,15% για την ακρίβεια), της επιθετικής παραγωγικότητας του αιγαλιώτικου σωματείου, που σημείωσε συνολικά 59 σε όλη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτά τα 29 γκολ, ο Νένδος τα πέτυχε σε 13 ματς από τα 19 που αγωνίστηκε, ενώ πιο διεξοδικά, αναλύοντας τα επιθετικά… κατορθώματα του, ο 22χρονος παίκτης, είχε 6 φορές χατ – τρικ, σε 4 αγώνες σημείωσε από 2 γκολ, ενώ σε τρεις (3) παιχνίδια σημείωσε από ένα (1) γκολ.

Ο Νένδος, γεννημένος το 1997, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιά και την σεζόν 2012-2013, στα 15 του χρόνια αγωνίστηκε με τον Κένταυρο Βριλησσίων στην Β΄ ΕΠΣΑ, όπου μάλιστα σημείωσε και 4 γκολ, έχοντας καταγράψει σε αυτή την ηλικία 28 συμμετοχές. Στην συνέχεια μετανάστευσε στην Σουηδία όπου αρχικά αγωνίστηκε με την ROBACK IF στο πρωτάθλημα της Δ΄ κατηγορίας, ενώ ακολούθως φόρεσε την φανέλα της UMEA FC στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής της Σουηδίας, όπου είχε 9 συμμετοχές και 12 γκολ (σε πρωτάθλημα και κύπελλο). Τον Σεπτέμβριο του 2018 ήρθε στον Ορφέα Αιγάλεω και πλέον οδεύει στον ΑΟ Περιστερίου.

Πηγή: ipolimas.gr

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας