Τελευταία ενημέρωση 11:53, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ένας διαιτητής που στο παρελθόν δεν έχει αφήσει καλές αναμνήσεις στον Ατρόμητο θα βρεθεί το Σάββατο στο ματς της Τρίπολης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ετικέτες

Για την πρεμιέρα με τη Δόξα Βύρωνα προετοιμάζεται ο Φοίνικας και ο προπονητής του Γιώργος Λαζάρου έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

««Ξεκινάει μια νέα σεζόν για εμας, με αρκετές φιλοδοξίες και στόχο να βρισκόμαστε τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα με τις δυο τελευταίες χρονιές.
Ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας, με αρκετή δουλειά και όρεξη. Οι καινούργιοι παίκτες μας δείχνουν να έχουν εγκλιματιστει άμεσα στην ομάδα και όλα δείχνουν ότι και φέτος θα εχουμε ένα ομοιογενές σύνολο.
Αναφορικά με το εντός έδρας ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Δόξα Βύρωνα, γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ντερμπι μεταξύ δυο ομάδων με υψηλούς στόχους. Και οι δύο ομάδες έχουμε εικόνα του αντιπάλου μας, καθώς παίξαμε και στο κύπελλο».

Και ο Λαζάρου συνέχισε ως εξής: «Σίγουρα από τότε, έχουν περάσει δύο βδομάδες προετοιμασίας και κάθε ομάδα θα έχει προσθέσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της.
Εμείς έχουμε προσαρμόσει την τακτική με γνώμονα ότι παίζουμε στην έδρα μας καθώς και ότι πλέον έχουμε δουλέψει περισσότερα στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και να ξεκινήσουμε το πρωταθλημα με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ετικέτες

Με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τον Ζώη Καράμπελα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Περιστερίου.

Ετικέτες

Η Άμιλλα μπορεί να γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον πολύ φιλόδοξο φέτος Άτταλο και να αποκλείστηκε από το κύπελλο ΕΠΣΑ όμως η πολύ καλή εμφάνιση των παικτών της αποτελεί το καλύτερο «περιουσιακό στοιχείο» που κρατάει στα χέρια του ο προπονητής Καζακόπουλος.

Η Άμιλλα προηγήθηκε στο 4' με τον Μπερνικόλα και δέχθηκε τρία γκολ από το 77' μέχρι το 93' από τους Λύγγο (2), Παπαδημητρίου.

Ξεκίνησαν οι Νικολακόπουλος, Σωτηρίου, Μπερνικόλας, Ασημακόπουλος, Σ.Κλαυδιανός, Προβής, Χάλαρης, Γ. Κλαυδιανός, Πούλιος, Βλάχος, Δέγκλερης.

Έπαιξαν και οι Λαμπράκος, Χρυσαφίδης, Καρράς.

Ετικέτες

To πιο δυνατό μήνυμα συμπαράστασης στην ομάδα έστειλαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι με ανακοίνωσή τους στην οποία αναφέρουν τα εξής: «Τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν. Πιστεύουμε στους παίχτες μας και στηρίζουμε την ομάδα έμπρακτα. Όλοι μαζί μια γροθιά μέχρι το τέλος.

Για τον κόσμο που σου δίνει αίμα, για τον κόσμο που δεν σε άφησε ποτέ πολέμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας