Τελευταία ενημέρωση 23:23, 24 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

 Σε φιλικό αγώνα που έγινε χθες στο γήπεδο του Ήφαιστου ο Ατρόμητος Κ15 ηττήθηκε με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι φιλοξενούμενοι που έκαναν καλύτερο παιχνίδι πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από στημένες φάσεις.

Ξεκίνησαν οι: Σταυριανάκος- Αραπίτσας- Σκλάβος- Γκουτζιούπας- Αλεξίου- Πούλος- Κουμπάρος- Σοφούλης- Κυριφίδης- Λέντζας -Τσαγγάρης.

Έπαιξαν επίσης οι: Ρίπης- Δέδες- Κορομηλάς- Πρεβεζιάνος- Αμπαρτζίδης- Ζορμπάς -Μπακαούκας- Μπαλάφας.

Ετικέτες

Με δύο γκολ του Νησαριώτη στο 76' και στο 82' ο Ήφαιστος απέδρασε με το διπλό από το Χαϊδάρι επικρατώντας με 2-0 του Θρίαμβου πετυχαίνοντας παράλληλα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μανωλίκας, Μπότης, Λώλος, Καρβούνης, Μελισσόπουλος (63’ Στρατικόπουλος), Τζεβελέκος, Δράμης, Ζαχαρίου (39’ Τσάκος), Ζαχαρίας (76’ Μπακλαβάς), Φούρλας, Καγιανάς (53’ Μπαρδής).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Στουραΐτης, Ζαφειράτος, Σφίχτης, Λεβέντης, Φειδαίος, Βελλιανίτης, Γόνης (25’ Μητρόπουλος), Τσάτσα (61’ Χαϊδάς), Νησαριώτης, Τζωρτζάκης (50’ Μπράτι), Χίος (70’ Ζαγκλής).

Ετικέτες

Το «δύο στα δύο» έκανε η Ανθούπολη η οποία πετυχαίνοντας δύο γκολ στην επανάληψη επικράτησε της Αγίας Ελεούσας με 2-0.

Στο 53′ ο Τουφεκίδης έκανε το 1-0, με τον με τον Αντωνόπουλο  στο 88' να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 64′ αποβλήθηκαν  ο Ν. Στρείδης και ο Κακκαβάς.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Δούκας, Μαντέλης, Τομπουλίδης, Μπίμπιζας, Λέκκας, Ρεζτσόβ, Καλέμης, Τουφεκίδης (73’ Καρατσίκος), Αντωνόπουλος (86’ Κακιώρης), Ν. Στρείδης.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Βλαχόπουλος (66’ Μπίκος), Παπαδόπουλος, Μενάι, Χατζημιχάλης, Βασιλάρης, Κακκαβάς, Παούρης, Ξενάκης, Σιδέρης, Ρούσσος.

Ετικέτες

Σε ημερίδα προπονητικής που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της Εθνικής Επετείου στα Τρίκαλα θα διδάξει ο Σωτήρης Ρούσσης.

Ο επί σειρά ετών γυμναστής του Ατρόμητου που θεωρείται ως ένας από τους πιο καταρτισμένους στο χώρο του έχοντας «μεταφέρει» τις γνώσεις του και σε άλλες προπονητικές  ημερίδες θα μιλήσει για τις «Ταχύτητες Αντίδρασης» από τη θεωρία στην πράξη.

Η ημερίδα θα γίνει υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Προπονητών Τρικάλων.

 

Ετικέτες

Ο Ήφαιστος απέδρασε με το διπλό από το Χαϊδάρι επικρατώντας με σκορ 2-0 του τοπικού Θρίαμβου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α' Αθηνών.

Αντίθετα σε παιχνίδι μαγική εικόνα ο ΑΟ Περιστερίου ηττήθηκε εντός έδρας από τα Μελίσσια με σκορ 3-0.

Για τη Β' κατηγορία ο Φοίνικας ηττήθηκε στην Ιεράπολη με 1-0 ενώ η Ανθούπολη επικράτησε με 2-0 της Αγίας Ελεούσας στη Χωράφα.

Ο Γαλαξίας για τη Γ' κατηγορία πέρασε από το Αιγάλεω με 1-3 κόντρα στον Διαγόρα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας