Τελευταία ενημέρωση 22:03, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Την πρώτη φιλική ήττα μετά από έξι παιχνίδια προετοιμασίας γνώρισε σήμερα ο Ατρόμητος στην Τρίπολη από τον Αστέρα με σκορ 1-0 παίζοντας επί το πλείστον με παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής στο προηγούμενο τεστ με τον ΟΦΗ.

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες (ζέστη), σε συνάρτηση με τις εκατέρωθεν δοκιμές που έγιναν, δεν «βοήθησαν» να υπάρξει ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ρυθμό. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε την ελαφρά υπεροχή, «πατούσε» καλύτερα και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με τον Γιακουμάκη. Οι Αρκάδες από την πλευρά τους απείλησαν με τους Τζίμα, Μουνάφο και η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0. 
 
Ο Αστέρας πήρε τελικά τη νίκη με 1-0 χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Τζίμας στο 52', όταν βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε εύστοχα. Οι Περιστεριώτες είχαν μετά μία καλή στιγμή με τον Γκάλο και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν κυρίως μέσω στατικών φάσεων, ενώ οι γηπεδούχοι λίγο πριν το τέλος απείλησαν ουσιαστικά με τον Μπαράλες.
 
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ως εξής:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεζ, Τασουλής, Μπελόκ, Μουνάφο, Αλί Μπάμπα, Τζίμας, Ρετζίς, Ορόσκο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Γούτης, Στρούγγης, Αθανασίου,Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Χαρίσης, Βέλλιος, Αγκάεφ, Γιακουμάκης.

Ετικέτες

Τη δυσκολότερη δυνατή κλήρωση είχε το Περιστέρι στο Κύπελλο Ελλάδος, αφού, σε ένα ματς που θα μπορούσε να είναι τελικός, καλείται να αντιμετωπίσει εκτός εδρας τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό.

Στο σπουδαιότερο ζευγάρι των προημιτελικών που βγήκε από την κλήρωση το πρωί της Δευτέρας (1/9) στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ο ΠΑΟ θα υποδεχθεί το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ στις 11 Νοεμβρίου.

Ετικέτες

Προπόνηση με τη Μικτή ΕΠΣΑ Κ15 πραγματοποίησαν σήμερα δύο παίκτες της Ακαδημίας του ΑΠΣ Ατρόμητου.

Ετικέτες

Σε φιλικό ματς που έγινε στο γήπεδο της Χρυσούπολης η Κηπούπολη ηττήθηκε με 5-1 από την Τριγλία Ραφήνας.

Ο Καραγιάννης στο 32' έκανε το 0-1, με τον Βίλα στο 40' με πλασέ να σημειώνει το 0-2. Στο 50 οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Μάκρα, με τον Ζαφειρόπουλο στο 52' και Τζίτζη στο 57' να κάνουν το 1-4. Στο 62' ο Σένε με σουτ  διαμορφωσε το τελικό 1-5.

ΑΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ (Μανώλης Παπαδόπουλος) Κορμπάκης ( 45΄ Παυλάτος), Βλαχόπουλος (70΄ Σούμπας), Λαγός, Βασιλάρης (54΄Φαρμάκης Β. ), Αγγελόπουλος (70΄ Βασιλείου), Μπίζας (70΄ Βαφειάδης), Φαρμάκης Γ. (52΄ Μόρας), Τζαβάρας (52΄ Μιχαλόπουλος), Σοφός (56΄ Παούρης), Σιδέρης, Μάκρας, (70΄ Λέμης).

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης) Κορμπας (70' Σαρακης), Τζιτζης, Αρβανιτιδης, Νταης, Μειμαρογλου (70' Δελαπορτας), Καραγιαννης (65' Τσουκας Κ), Ζαφειροπουλος (70' Καρασι), Τσουκας Ι., Σενε, Βιλα, Παπαδιονυσιου (70' Κονταρινης)..

Ετικέτες

Οι πρωταθλητές Ελλάδος έφηβοι του ΓΣ Περιστερίου επέστρεψαν στο παρκέ και πραγματοποίησαν την Δευτέρα (31/8) την πρώτη προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.Η ώρα των Πρωταθλητών έφτασε! Οι παίκτες του Κώστα Παπαμάρκου μπήκαν στο γήπεδο και ξεκίνησαν την δουλειά για τη νέα χρονιά.

Με όρεξη και διάθεση για να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πατώντας την κορυφή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μια εβδομάδα νωρίτερα, μπήκε στο γήπεδο και η παιδική ομάδα του Περιστερίου, κάνοντας την δική της δυναμική αρχή για τη νέα χρονιά.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας