Τελευταία ενημέρωση 05:29, 24 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με κρυφό πόθο την συμμετοχή στα play offs έχει ριχθεί στη μάχη του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Water Polo το Ανδρικό Τμήμα του ΓΣ Περιστερίου που χρησιμοποιεί ως έδρα του το κολυμβητήριο της Χωράφας. Σε σχέση με την περσινή ομάδα που κατέκτησε πανηγυρικά την άνοδο έφυγαν οι: Μιχάλης Δανούρδης (Παναθηναϊκός), Άγης Φαναριώτογλου (σταμάτησε), Δημήτρης Καζάκος (Τρίαινα Βούλας), Αλέξανδρος Κουμής (ΝΟ Χανίων), Μιχάλης Ατιέ (ΓΣ Ηλιούπολης), Γιώργος Κουφόπουλος (Νηρέας Γέρακα). Αντίθετα ήρθαν οι: Φίλιππος Καραμπέτσος (Εθνικός Πειραιά), Χαρίλαος Αϊβαλιώτης (Τρίαινα Βούλας), Χρήστος Μπιτσάκος (Παναθηναϊκός), Διονύσης Καρούντζος (Απόλλων Σμύρνης), Μάθιου Φάρμερ (Σαμπαντέλ), Αλεξάντερ Μιρόνοφ (Καζάν)

Το Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Φίλιππος Καραμπέτσος (1978), Χαρίλαος Αϊβαλιώτης (1992), Στυλιανός Δαλμάρας (1998).

Αμυντικοί: Αντώνης Σκαρπέλης (1988), Αλέξανδρος Παπανικολάου (1998), Αλεξάντερ Μιρόνοφ (1989) – Ρωσία, Γιώργος Κυριαζής (2005)

Περιφερειακοί: Χρήστος Μπιτσάκος (2004), Διονύσης Καρούντζος (1984), Παναγιώτης Κλήμος (1996), Νίκος Γερακούδης (1996), Κωνσταντίνος Κουκουμάκης (1994), Ιωάννης Τζώρτζης (1996), Παναγιώτης Λαδάς (2001), Στέλιος Τσιφτσής (2002), Βαγγέλης Τσάβαρης (2002), Γιώργος Χατζηαθανασίου (2004), Συμεών Λαδάς (2004), Νίκος Μαστρογιαννάκος (2004), Αριστείδης Λίτινας (2005), Βασίλης Τζαβάρας (1996).

Φουνταριστοί: Αναστάσιος Γιαννόπουλος (2002), Ιωάννης Αγκόρτσας (1996), Ποσειδώνας Τσαγκάρης (1991), Μάθιου Φάρμερ (1994) – Αμερική.

Ετικέτες

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου θα διαρκέσει το lock down στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΣΑ.

«Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας, ότι αναστέλλονται όλα τα Πρωταθλήματα Κατηγοριών και Υποδομής της Ένωσής μας μέχρι 30 Νοεμβρίου 2020, όπως αποφασίστηκε από το Υπουργείο Αθλητισμού.

Οι περιορισμοί που προβλέπονται στον Αθλητισμό και τα ενισχυμένα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, αναγράφονται στην Ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού».

Ετικέτες

Συνεχίζει τις μεταγραφές ο Άγιος Ιερόθεος αν και το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη. Νέο μέλος είναι ο Χρήστος Τσότρας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Το διοικητικό συμβούλιο του Άγιου Ιερόθεου ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Τσότρα.
Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 20 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου επιθετικού αλλά και ως κυνηγός.
Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Παναχαϊκή και εκτιμάται ότι θα προσφέρει λύσεις.
Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Τσόρτα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν».
Ετικέτες

 Την πρώτη απώλεια βαθμών είχε ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος προερχόταν από «δύο στα δύο» αλλά να μπόρεσε να τριτώσει το...καλό και να εξαργυρώσει την ανωτερότητα του παραχωρώντας το βαθμό της ισοπαλίας στο Ναύπλιο στο γήπεδο της Χωράφας χωρίς τέρματα.

Οι Ιεροθιώτες είχαν μάλιστα δύο δοκάρια στο πρώτο διάστημα με τους Μπριστογιάννη στο 27' και Μαρτίνο στο 33' καθώς η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι. Από το 66' ο Ιερόθεος έπαιξε με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Τριανταφύλλου αλλά βρήκε απέναντι του ένα πολύ καλό τερματοφύλακα που του στέρησε τους τρεις βαθμούς (τελικό αποτέλεσμα 0-0).

 

Ετικέτες

Η αποτελεσματικότητα της ομάδας του Περιστερίου ήταν το ζητούμενο για τον προπονητή Νίκο Παπανικολόπουλο στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την νίκη. Μετά από ένα εκτός έδρας παιχνίδι και ένα ταξίδι στην Λιθουανία όπου αντιμετωπίσαμε τη Ρίτας Βίλνιους νομίζω πως η νίκη ήταν το ζητούμενο» σχολίασε αρχικά, ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» και πρόσθεσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιωνικού και για το πρόσωπό της στο σημερινό παιχνίδι και την αντίδραση που είχε, αλλά και για το προηγούμενο παιχνίδι, στο οποίο έπαιξε πάρα πολύ καλά για 35'. Με τον τρόπο που παίζει είναι δύσκολο να επιβάλεις τον ρυθμό σου. Όπως χάνει μεγάλες διαφορές, καλύπτει και μεγάλες διαφορές. Τώρα ο νους μας είναι στο επόμενο παιχνίδι... Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας, συνεχίζουμε».

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας