Τελευταία ενημέρωση 14:12, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

H Ανδρική Ομάδα πόλο του ΓΣΠ πλήρωσε το πολύ κακλό πρώτης οκτάλεπτο σήμερα στη Χίο και γνώρισε την ήττα από τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο με σκορ 9-5 για την 4η αγωνιστική της Α1.

Ετικέτες

Μια κίνηση της τελευταίας στιγμής λίγες ώρες πριν από την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου έκανε  ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος απέκτησε τον Μπρολίν που έμεινε ελεύθερος από το Αιγάλεω.

Μάλιστα η συμμετοχή του στο ματς της περασμένης Κυριακής με την Καλλιθέα ξάφνιασε ευχάριστα τους φιλάθλους του «Άγιου» που τον είδαν να μπαίνει ως αλλαγή και να προσπαθεί να προκαλέσει ρήγματα στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Μπρολίν έχει γεννηθεί στη Κένυα και αναμένεται να εξελιχθεί σε ένα χρήσιμο ποδοσφαιρικό εργαλείο τα χέρια του προπονητή Γιώργου Αρχοντάκη στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ετικέτες

Ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Κ19 Γιώργος Βιταλιώτης παραμένει σταθερά στις κλήσεις του προπονητή της Εθνικής Νέων Γιάννη Γκούμα.

Ετικέτες

 Το μήλο μπορεί να μη έπεσε ακριβώς κάτω από τη μηλιά καθώς οι κόρες δεν ακολούθησαν το άθλημα που υπηρέτησε με επιτυχία ως μπασκετμπολίστας ο μπαμπάς τους όμως το dna που κληρονόμησαν τις οδήγησε στο βόλεϊ.

Ο λόγος για τις δύο κόρες του παλιού άσου του ΓΣΠ και νυν δημοτικού συμβούλου Νίκου Κασουρίδη οι οποίες αγωνίζονται με ιδιαίτερη επιτυχία στο Peristeri Volley. Eίναι η Αλεξάνδρα και η Βίκυ οι οποίες παίζουν στην Γυναικεία Ομάδα που μετέχει στην Α' τοπική κατηγορία ΕΣΠΕΣΑ ενώ η Βίκυ ως μικρότερη σε ηλικία παίζει και με τις Κορασίδες.

Όσον αφορά τον μπαμπά Νίκο Κασουρίδη σε πολλά παιχνίδια θα τον δει κανείς στην κερκίδα και να στηρίζει την προσπάθεια των παιδιών του με απόλυτη διακριτικότητα.

 

Η Βίκη Κασουρίδη

Ο μπαμπάς Νίκος όταν έπαιζε στον ΓΣΠ

Η Αλεξάνδρα Κασουρίδη

 

 

 

Την επόμενη μέρα που περιλαμβάνει δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια με Κόρινθο και Χαραυγιακό κοιτάζει ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος άφησε στην άκρη την εντός έδρας ισοπαλία με την Καλλιθέα (0-0).

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας