Τελευταία ενημέρωση 21:59, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Οι φετινές επιδόσεις του Ευθύμη Κουλούρη με τη φανέλα του Ατρόμητου φαίνεται πως έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ.

Η Άντερλεχτ έχει παρακολουθήσει σε διψήφιο αριθμό αγώνων τον Κουλούρη, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει επίσημη κίνηση για την απόκτηση του.

Ο διεθνής επιθετικός έχει σκοράρει 16 φορές στο πρωτάθλημα και άλλες 5 στο Κύπελλο με αποτέλεσμα η Άντερλεχτ να τον έχει στη μεταγραφική της λίστα, όπως αναφέρει «Het Laatste Nieuws».

Στο Βέλγιο κοστολογούν τον Κουλούρη, που έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο μέχρι το 2021, στα τρία εκατομμύρια ευρώ, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ΠΑΟΚ ζητάει 5 για να δώσει το "ΟΚ".

Ετικέτες

Το αυριανό πρόγραμμα των ομάδων της πόλης μας στα πρωταθλήματα της Β'-Γ' ΕΠΣΑ είναι το εξής:

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ  - ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΧΩΡΑΦΑΣ) Σάββατο 30/03/19 15:30 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Π., ΓΕΝΝΑΙΟΣ Ν., ΚΟΥΝΤΟΥΡΕΛΗΣ Γ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ) Σάββατο 30/03/19 15:30 ΚΑΤΟΙΚΟΣ Κ., ΒΑΞΑΒΑΝΕΛΛΗΣ Β., ΝΙΔΡΙΩΤΗΣ Ι.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μ.ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ) Σάββατο 30/03/19 15:30 ΤΡΑΝΤΑΣ Ι., ΒΑΚΟΛΑΣ Μ., ΒΛΑΤΑΚΗΣ Ν.
ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ/ΛΗΣ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Β΄ Σάββατο 30/03/19 15:30 ΑΛΑΜΠΕΗΣ Γ., ΣΤΑΥΡΟΓΛΟΥ Δ., ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ Μ.

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ (ΠΑΡΑΛΙΑΣ) Σάββατο 30/03/19 15:30 ΜΠΟΝΤΖΟΣ Χ., ΚΟΡΡΕΣ Ν., ΜΠΕΝΟΣ Α.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Σάββατο 30/03/19 15:30 ΚΑΜΠΙΩΤΗΣ Δ., ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Χ.

 

Ετικέτες

Η Μυρτώ Γκοτζιά και η Νεφέλη Κοβάσεβιτς κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα Κορασίδων και θα συμμετάσχουν στα προπονητικά καμπ!

Οι νεαρές πολίστριες του Γ.Σ. Περιστερίου κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Τάσο Παπαναστασίου και τα διήμερα 30-31 Μαρτίου και 6-7 Απριλίου θα βρεθούν στο κλειστό Καταδυτήριο του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά προκειμένου να λάβουν μέρος στα προπονητικά καμπ αξιολόγησης.

Η Εθνική μομάδα των Κορασίδων θα μετάσχει στο 1ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (7-14 Ιουλίου, Κίρισι).

Ετικέτες

Ο Γ.Σ. Περιστερίου κοίταξε στα ίσα τον τρίτο της βαθμολογίας Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά ένα γκολ στην εκπνοή της αναμέτρησης του στέρησε το θετικό αποτέλεσμα (10-9).

Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η ομάδα του Κώστα Λούδη βρέθηκε στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και κόντρα στον Απόλλωνα αναζητούσε το αποτέλεσμα που θα τον “ξεκολλούσε” από την 11η θέση. Γι’ αυτό και ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση και με τους Αλέξανδρο Παπανικολάου, Νίκο Κουκουμάκη, Άγη Φαναριώτογλου και Ποσειδώνα Τσαγκάρη να βρίσκουν δίχτυα, προηγήθηκε με 0-4.

Η συνέχεια όμως, βρήκε τον Γ.Σ.Π. να δέχεται έξι τέρματα και να σκοράρει τέσσερα, με αποτέλεσμα η λήξη της τρίτης περιόδου να βρει ισόπαλες της δύο ομάδες (8-8) και να κάνει ντέρμπι την τέταρτη. Το γκολ του Κουκουμάκη, κρατούσε ζωντανές τις ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα (9-9) αλλά ο Παπαγεωργίου, σχεδόν με την λήξη, έβαλε τέλος στα όνειρα.
Τα οκτάλεπτα: 2-4, 3-3, 3-1, 2-1

Ετικέτες

 Το τέλος του πρωταθλήματος περιμένει καρτερικά η Άμιλλα η οποία ήδη έχει υποβιβαστεί στη Γ’ κατηγορία προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα στον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε μέσα στο Περιστέρι από τον Κένταυρο Βριλησσίων 2-0 ενώ ο επόμενος αντίπαλος της είναι ο ιστορικός Εθνικός Αστέρας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μ.ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ) Σάββατο 30/03/19 15:30  
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας