Τελευταία ενημέρωση 11:08, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Μετά από 4.5 χρόνια παρουσίας στον προεδρικό θώκο του Ήφαιστου ο Άρης Δημοθόδωρος αποχώρησε από την περιστεριώτικη ομάδα.

Πολύ σύντομα ο Ήφαιστος θα ανακοινώσει την σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου με πρόεδρο τον Γιάννη Τασιούλη.

Ετικέτες

Στο Περιστέρι στο τέλος θα κερδίζει πάντα το Περιστέρι!. Με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να πραγματοποιεί φοβερή 4η περίοδο. η ομάδα του Πεδουλάκη έκανε την ανατροπή επί του Ηφαίστου (84-81) και το 1-0 στη σειρά των αγώνων που μεταφέρεται την Τετάρτη στη Λήμνο.

Τα play-offs και οι κρίσιμες αναμετρήσεις είναι για τους μεγάλους παίκτες και το Περιστέρι έχει την ευτυχία να έχει έναν τέτοιον στο ρόστερ του.

Ο λόγος όπως προαναφέραμε  για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο που χάρη στο συγκλονιστικό 4ο δεκάλεπτο που πραγματοποίησε στην αναμέτρηση του ΓΣΠ κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου, οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 84-81.

Ο διεθνής φόργουορντ ολοκλήρωσε το ματς με 19 πόντους και 5 ριμπάουντ, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι ότι τους 10 τους σημείωσε στην κρίσιμη 4η περίοδο, που το Περιστέρι κλήθηκε να γυρίσει από το -7 (61-68), με το οποίο προηγούνταν το φοβερό σύνολο του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων έκανε το 1-0 στη σειρά με τον Ήφαιστο και θέλει τη νίκη στη Λήμνο (22/5, 16:00) για να περάσει στην επόμενη φάση.

Άξιοι συμπαραστάτες του Βασιλόπουλου, ήταν οι Μπέντιλ (14π., 8ρ.), Κάλαχαν (13π., 3/6τρ.) και Σκορδίλης (11π.).

Από πλευράς ηττημένων, που έχασαν την ευκαιρία να στείλουν το ματς στην παράταση με το άστοχο τρίποντο του Σταμάτη στο τέλος, οι Φρεϊμάνις (16π., 4/4τρ., 6ρ.), Γκότσερ (14π.), Έβανς (10π.) και Σμιθ (10π.)

                                                                    Το ματς

Αρκετά ισορροπημένα άρχισε η αναμέτρηση στο Περιστέρι, με τον Ήφαιστο να βρίσκει λύσεις από τα 6,75, καθώς με δύο τρίποντα από Γκότσερ και Φρεϊμάνις (5-9), ωστόσο οι γηπεδούχο από την πλευρά τους βρήκαν τις δικές τους λύσεις μέσα από τη ρακέτα και συγκεκριμένα από τον Γάιο Σκορδίλη που έδωσε εύκολους πόντους (16-14). Η περίοδος ολοκληρώθηκε σε αυτό το μοτίβο και σε πλήρη ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες (18-18).

Το Περιστέρι στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως, λύθηκε και άρχισε να βρίσκει πολύ καλό ρυθμό επιθετικά και στα πρώτα λεπτά κατάφερε να πάρει διαφορά έξι πόντων (24-18), ενώ με τρίποντο που Φλέμινγκς έγινε και το 27-20. Φυσικά, η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου αντέδρασε και με νέο τρίποντο, αυτή τη φορά από τον Χαριτόπουλο μείωσε στους 2 πόντους (30-28), με τους γηπεδούχους από την πλευρά τους να συνεχίζουν στους υψηλούς ρυθμούς που είχαν επιβάλλει. Με τρεις βολές του Γκρέι έγινε το 39-30 ενώ με τρίποντο του Βασιλόπουλου για πρώτη φορά η διαφορά πήγε σε διψήφιο αριθμό (42-32). Ουίγκινς, Γκότσερ και Φρεϊμάνις άρχισαν να παίρνουν πρωτοβουλίες και τελικά το δεκάλεπτο έκλεισε στο 47-43.

Με την έναρξη της 3ης περιόδου ήταν σαν να παρουσιάστηκαν δύο διαφορετικές ομάδες στο παρκέ. Ο Ήφαιστος πολύ δυνατός στην άμυνα, κατάφερε να περιορίσει τη δράση του Περιστερίου, που από την πλευρά του έδειξε έλλειμμα συγκέντρωσης και ειδικότερα στα αμυντικά του καθήκοντα. Με πόντους του Σμιθ και του Έβανς, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στους δύο πόντους (50-48), ενώ με καλάθι και φάουλ του Έβανς, ο Ήφαιστος πέρασε μπροστά στο σκορ (52-54) έπειτα από πολλή ώρα. Με αλλεπάλληλα «χτυπήματα» των δύο ομάδων (60-60), το τελευταίο δίλεπτο ανήκε στον Ήφαιστο, καθώς με δύο τρίποντα των Φρεϊμάνις και Μούρτου και δίποντο του Γκότσερ έκλεισε την περίοδο στο 61-68.

Η αναμενόμενη αντίδραση του Περιστερίου πράγματι ήρθε με την έναρξη της τελευταίας περιόδου και άρχισε με δύο συνεχόμενα τρίποντα του Κάλαχαν που έριξαν τη διαφορά στους τρεις πόντους (67-70), ενώ στη συνέχεια άρχισε το δικό του σόου ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Με δικά του δύο σερί τρίποντα το Περιστέρι ολοκλήρωσε πολύ γρήγορα την ανατροπή του στο σκορ (74-72), αφού χρειάστηκε μόλις τρία λεπτά, ενώ με δίποντο του Μπέντιλ (που τα... έσπασε σε γενικές γραμμές), οι Περιστεριώτες πήγαν στο +4 (76-72). Η ανάσα για τους φιλοξενούμενους ήρθε με τρίποντο του Γκότσερ (76-75), αλλά στη συνέχεια ακολούθησαν εκατέρωθεν άστοχες επιθέσεις. Με 2’42’’ για τη λήξη, ο Ήφαιστος πέρασε μπροστά με δύο βολές (76-77), αλλά και πάλι ο Βασιλόπουλος, με δικό του 4-0 διαμόρφωσε το 80-77, στο 1’50’’ πριν από τη λήξη. Στις βολές του Μπέντιλ (82-77), απάντησε ο Χαριτόπουλος (82-79), ενώ μετά τις βολές του Γκρέι με τρελό σουτ ο Φρεϊμάνις διαμόρφωσε το 84-81. Ο Κάλαχαν είχε 0/2 βολές και στην εκπνοή με δύσκολο σουτ ο Σταμάτης δεν μπόρεσε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Οι διαιτητές: Σχινάς, Παναγιώτου, Τζαφλέρης

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 47-42, 61-68, 84-81

Περιστέρι  (Πεδουλάκης): Σκορδίλης 11 (5/5 δίποντα), Βασιλόπουλος 19 (3), Γκρέι 7, Αγραβάνης 4, Κάλαχαν 13 (3), Μουράτος 4, Μπέντιλ 14 (8 ριμπάουντ), Ντάνιελ 5, Καράμπελας 1, Σ. Σμιθ 2, Φλέμινγκς 4

Ήφαιστος Λήμνου (Μανωλόπουλος): Γκότσερ 14 (2), Έβανς 10, Ουίγκινς 9 (1), Τ. Σμιθ 10 (1), Φρεϊμάνις 16 (4), Μανωλόπουλος 2, Μούρτος 6 (1), Σταμάτης 2, Διαμαντάκος 4, Χαριτόπουλος 8 (1)

Ετικέτες

Έτοιμη να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α' κατηγορία είναι η Ανθούπολη η οποία στις 5 το απόγευμα θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Χωράφας έχοντας πλεονέκτημα τη Λυκόβρυση.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος ξέρει να επιβραβεύει τις αξίες και το απέδειξε για μια ακόμη φορά με την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Μανούσου. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ανανέωσης συνεργασίας μέχρι το 2020 με τον επιθετικό της ομάδας μας Γιώργο Μανούσο.

Ο παίκτης συνώνυμο στης δυναμικής και του πάθους που παίζει πάντα για τη φανέλα κάτι που απέδειξε και τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με πολύ σημαντικά γκολ όπως αυτά με τον Άρη, την ΑΕΛ και τη Ντινάμο Μπρέστ θα ενισχύσει τον Ατρόμητο τόσο εντός γηπέδων όσο και στα αποδυτήρια της ομάδας αφού αποτελεί έναν από τους εμπειρότερους παίκτες στο ρόστερ.

Ο Γιώργος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για ακόμα μια χρονιά στην οικογένεια του Ατρομήτου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο που παρόλο τις ατυχίες που είχα με τραυματισμούς συνέχισαν να πιστεύουν σε μένα. Θα ήθελα λοιπόν να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και εγώ και η οικογένεια μου.

Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, για να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Γνωρίζω πολύ καλά σε τι ομάδα βρίσκομαι και το επίπεδο που έχει και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να έχουμε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά.

Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας μας για τη στήριξη και την αγάπη που μου έχει δώσει αυτά τα δύο χρόνια και τους δίνω την υπόσχεση ότι δεν θα ξεφύγουμε από το πλάνο της ομάδας δίνοντας όλοι οι παίκτες την ψυχή μας σε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε αυτά που ονειρευόμαστε».

Ετικέτες

Φινάλε με ισοπαλία!

Αν και προηγήθηκε 2-0 με γκολ του Μαντινιώτη (4'-20') ο Ηρακλής παραχώρησε ισοπαλία στον Αστέρα Ζωγράφου στο φινάλε της σεζόν με 2-2.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας