Τελευταία ενημέρωση 15:22, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

 Για την 5η αγωνιστική του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος ο ΠΟΑΛ έκανε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Άγιο Αντώνιο τον οποίο φιλοδώρησε με εννέα τέρματα (9-2).

Το χορό των γκολ άνοιξε ο Νίκος Δημητρίου Με υπέροχη ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και τον τερματοφύλακα. Εν συνεχεία δύο γκολ από τον Γιώργο Κουρέα,  δύο γκολ από το Μάνο Φαϊτάκη, δύο γκολ από τον Δημήτρη Θεοδώρου και δύο γκολ από τον Κώστα Σόφο.

Έπαιξαν οι  Μπουζιάνας Βαρλάμης Σκλάβος Θεοδώρου Πουλοπουλος Χριστούλης Κέβιν Σαράφης Δημητρίου Σόφος Διονύσης Φαΐτάκις Κουρέας Τάκος Ιακωβάκης. Κόουτς Πάνος Παπαχρήστου.  Κοντά στην ομάδα ήταν ο αρχηγός της  Γιώργος Κότσαλος που δεν έπαιξε λόγω τιμωρίας και φυσικά η «ψυχή» και πρόεδρος του ΠΟΑΛ Σταυρούλα Παπάχρήστου.

 

Ετικέτες

Βαθιά ανάσα που τόσο χρειαζόταν μετά από πέντε παιχνίδι χωρίς νίκη πήρε ο Ήφαιστος ο οποίος πέρασε το εμπόδιο  με 2-1 του Άγιαξ Ταύρου.

Στο 14′ ο Μπότης άνοιξε το σκορ και ισοφάρισε ο Στάμος στο 55′  με πέναλτι σε 1-1. Στο 73′ ο Μουρκάκης έκανε το 2-1 δίνοντας τη νίκη στην περιστεριώτικη ομάδα.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σεράφης, Λεβέντης, Σφίχτης, Μουρκάκης, Ντάτσι, Κιτσόπουλος (59′ Βελλιανίτης), Μπότης, Ζαφειράτος, Νησαριώτης, Ρούσσος (46′ Παπαγιάννι), Βλασσόπουλος (78′ Τσαγρής).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Ηρακλής, Μπρούσαλης, Γούλας (85′ Κλειδής), Χριστοφόρου (46′ Γεωργακόπουλος), Πλάκα, Γασπαράκης (60′ Καραμπάς), Βασίλης (75′ Μπάσα), Μπράχο, Βουλωμένος, Στάμος, Χαλίλι.

Σε μια γκάφα ολκής που θα περάσει ως «μαύρη κηλίδα» στην ιστορία για το τμήμα Water Polo του ΓΣΠ που μετριάζει τη χαρά του «οργανισμού» της ομάδας για την πορεία της ομάδας μπάσκετ.

Και δεν μιλάμε για μια γκάφα Παίδων ή Εφήβων αλλά για για γκάφα σε επίπεδο Ανδρών οι οποίοι ταξίδεψαν στην Κρήτη για να αντιμετωπίσουν τα Χανιά στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας αλλά οι αρμόδιοι δεν πήραν μαζί τους τα δελτία των αθλητών!

Το ματς ήταν προγραμματισμένο για τις 4 το απόγευμα, οι παίκτες βούτηξαν κανονικά στην πισίνα για να κάνουν την προθέρμανση τους, ένας περιστεριώτης φίλαθλος που ζει μόνιμα στα Χανιά ο Πατάπιος Χαβλής κρέμασε τα πανό του με ανυπομονησία για να δει μια ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του και αίφνης ανακοινώθηκε ότι το ματς δεν θα διεξαχθεί;

Ο λόγος; Οι άνθρωποι του συλλόγου ξέχασαν να φέρουν μαζί τους τα δελτία των αθλητών, αλλά και τα δελτία υγείας.

Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να… σώσουν την κατάσταση παίρνοντας τα δελτία των αθλητών με φαξ αλλά κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τον κανονισμό που αναφέρει ότι χρειάζονται τουλάχιστον επτά πρωτότυπα δελτία από κάθε αγώνα για να γίνει ο αγώνας.

Έτσι, σύμφωνα με τη Γενική Προκήρυξη αγώνων υδατοσφαίρισης, ο ΝΟ Χανίων κερδίζει το παιχνίδι με 5-0 και παράλληλα αφαιρούνται δύο βαθμοί από τον ΓΣΠ.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το φύλλο αγώνα που έκλεισαν ο αλυτάρχης και οι δύο διαιτητές:

«Λόγω μη προσκόμισης των δελτίων αθλητικής ιδιότητας από την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 3 της Γενικής Προκήρυξης υδατοσφαίρισης, ο αγώνας δεν τελέστηκε και κατοχυρώνεται στον ΝΟ Χανίων μετά την παρέλευση 30 λεπτών. Ο αλυτάρχης Νίκος Βλαζάκης, οι διαιτητές Νίκος Μπουδραμής και Γιώργος Πολυχρονόπουλος».

Ετικέτες

Για την 8η αγωνιστική της  Β’ Ανδρών η Ανδρική Ομάδα της ΑΕΚ ηττήθηκε στους Αγίους Ανάργυρους με σκορ 77-47.

Διαιτητές: Πολυχρόνης, Σιαμίδης

Δεκάλεπτα: 12-13, 32-21, 50-35, 77-47

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ  (Μηλιωρίτσας , Φασουλόπουλος) : Χαραλάμπους  5(1) , Γκινούτσης 4, Λαγός 4, Τσίτος 6(2), Λαμπίρης 6, Καραγιώργης 5, Παπακώστας 4, Αθανασάκης 18, Χανιώτης 7(1), Τουρλίδας, Μουράτος 5(1), Καπετάνιος 13.

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γρυλιωνάκης – Σταυρόπουλος): Γκότσης 15 (2), Καμαρινόπουλος, Νίνος 8 (1), Μητσόπουλος 2, Πετσάνας 5 (1), Γκαλούσκα, Μαρτζελης 2, Παρασκευόπουλος 3, Σιδέρης 6, Γεωργακόπουλος, Δημητρόπουλος 4, Μιχαλόπουλος 2.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ- ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 61-71
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 50-79

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ- ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 66-53
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ- ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 66-61
ΑΟ ΚΑΡΕΑ- ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 66-70
ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ- ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Δ.Π 77-47
ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 82-73

Ετικέτες

Στην κατάμεστη αίθουσα ομιλιών του ΚΥΒΕ Περιστερίου, διεξήχθη η επιτυχημένη ημερίδα του Φοίνικα, με θέμα το "Bullying". Με βασικό ομιλητή τον Ψυχολόγο Δρ. Γεράσιμο Ζαπάντη, που κάλυψε οποιαδήποτε ερώτηση γεννήθηκε από τους παρευρισκόμενους, και τον δημοσιογράφο Αντώνη Πανούτσο, να ανοίγει και να κλείνει την εκδήλωση με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, η επιτυχής κατάληξη της, ήταν δεδομένη εξ' αρχής.

Παρόντες στην ημερίδα, πέρα από όλο το Δ.Σ. της ομάδος τους προπονητές, τους αθλητές της ομάδας μας, αλλά και τους γονείς αυτών, ήταν και η ηγεσία του Δήμου  με προεξέχοντα φυσικά τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη.

Επίσης, την ΕΠΣΑ εκπροσώπησε ο Ταμίας της Ένωσης, Ιωσήφ Ξυπνητός, ενώ υπήρξε κι ένας εκπρόσωπος του Ατρομήτου Αθηνών, πιο συγκεκριμένα ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας, Μανδάς Χρήστος.

Από την πλευρά της διοίκησης του συλλόγου  στο πάνελ της εκδήλωσης, βρέθηκε ο Πρόεδρος της ομάδας, Αλέξανδρος Μαργαρίτης, με τον Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Λαλάκη, οι οποίοι ευχαρίστησαν όσους κατάφεραν και έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, δίνοντας μια υπόσχεση ότι ανάλογες ημερίδες θα καθιερωθούν, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο από την ομάδα.

Τέλος, από την πλευρά των προπονητών των ακαδημιών, τον λόγο πήρε ο Ηλίας Θεοδωρακόπουλος, που ευχαρίστησε παρομοίως τους παρόντες, δίνοντας με λίγα λόγια το στίγμα, για τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τις δύσκολες καταστάσεις, και δουλεύουμε στις ακαδημίες της ομάδας μας.


Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας