Τελευταία ενημέρωση 07:16, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του δίνει αύριο ο ΑΟ Περιστερίου.

Ετικέτες

Τα σημερινά αποτελέσματα των περιστεριώτικων ομάδων σε Β' και Γ' κατηγορία ΕΠΣΑ:

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΟΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ  2-4

ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ             1-0

ΑΡΗΣ ΧΟΛ.-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ.            4-1

ΑΓ.ΕΛΕΟΥΣΑ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ          1-1

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ - ΤΟΛΜΗ            4-1

 

Ετικέτες

Με 19 παθιασμένους παίκτες ο Ατρόμητος καλείται να υπερασπιστεί τα κεκτημένα αύριο στο ντέρμπι γοήτρου με τον Άρη στο Χαριλάου.

Ετικέτες

«Στα σκοινιά» βρίσκονται Peristeri Volley και ΕΣΠΕΔΑ με αφορμή το λάθος που δεν θέλει να παραδεχθεί η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος στέλνοντας την περιστεριώτικη ομάδα ταυτόχρονα σε δύο γήπεδα για να διεκδικήσει δύο τίτλους. Σε ανακοίνωση του το Peristeri Volley αναφέρει τα εξής:

«Κλαυσίγελο μας προξένησε η τοποθέτηση-επίθεση της ΕΣΠΕΔΑ στον επίσημο διαδικτυακό της τόπο απέναντι στο σωματείο μας. Κυριαρχούν οι συκοφαντίες και η προσπάθεια αποποίησης των ευθυνών όσων αποφάσισαν να στείλουν την ομάδα μας την ίδια ημέρα σε διαφορετικά γήπεδα να διεκδικήσει δυο τίτλους, δηλώνοντας αναρμόδιοι να λύσουν το θέμα πριν αυτό γεννηθεί.

Ωστόσο, για λόγους αυτοσεβασμού αλλά και χρέους απέναντι στο ίδιο το άθλημα που λατρεύουμε, μελετάμε με τους συνεργάτες μας γραμμή- γραμμή, λέξη-λέξη την ανακοίνωση και θα απαντήσουμε σε όλα, εις βάθος και με τον κατάλληλο τρόπο, να μην έχετε καμία αμφιβολία.

Έως τότε λίγη υπομονή και κυρίως καλά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο που έρχεται στο final 4 των κορασίδων και στα μπαραζ των γυναικών».

Ετικέτες

Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι  ανακοίνωσε  την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Dayshon "Scoochie" Smith.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας