Τελευταία ενημέρωση 20:25, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ο Γ.Σ. Περιστερίου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Τάσο Παπαναστασίου.

Ετικέτες

Συγκέντρωση και προσήλωση ζήτησε ο Γιάννης Αναστασίου από τους παίκτες του Ατρομήτου στο ματς με την Ντουνάιτσκα Στρέντα.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τόνισε ότι το περυσινό πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα για τους παίκτες του και ανέφερε ότι αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες.

Αναλυτικά: «Αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες, καθώς ο βαθμός ετοιμότητας δεν είναι ο απαιτούμενος. Σημαντικό να μείνουνε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας».

 Για το αν το περυσινό πάθημα έγινε μάθημα: «Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο μαθαίνεις από τα λάθη σου και προσπαθείς να γίνεις καλύτερος. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλοί μαθητες».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ατρομήτου: «Είναι δύσκολο να είμαστε στο 100% αυτή την εποχή. Νομίζω ότι παίζει σημαντικό ρόλο ο πνευματικός παράγοντας και έχουμε δουλέψει γι αυτό. Αν τα έχουμε αυτά θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα».

Για το τελευταίο πράγμα που θα πει στους παίκτες του πριν βγουν για το αυριανό ματς: «Να είναι συγκεντρωμένοι».

Ετικέτες

Από το ΕΡΤ Sports θα έχουν την ευκαιρία να δουν το πρώτο παιχνίδι του Ατρόμητου στη Σλοβακία οι φίλοι της ομάδας, όπως γνωστοποίησε η Δημόσια Τηλεόραση.

Βρήκε οριστικά στέγη η πρώτη αναμέτρηση του Ατρόμητου με την Ντουνάισκα Στρέντα στη Σλοβακία. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το ΕΡΤ Sports, κάτι που έγινε γνωστό μέσω του προγράμματος της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 21:30 ώρα Ελλάδας.

Ετικέτες

Έτοιμη για το πρώτο ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου με αντίπαλο τον Ατρόμητο, έδειξε στην πρεμιέρα του σλοβένικου πρωταθλήματος η Ντουνάισκα Στρέντα!

Ετικέτες

Για την ποδοσφαιρική του επιστροφή στην Ελλάδα ετοιμάζεται ο Στέφανο Ναπολεόνι ο οποίος επισκέπτεται φυσικά τη χώρα μας είτε για διακοπές (Μύκονος), είτε για μίνι απόδραση στην Αθήνα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας