Τελευταία ενημέρωση 03:10, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Αν και με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της από τον Ατρόμητο, συνεχίζει να ψάχνεται η Λέγκια.

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Βούκοβιτς έμεινε στο 0-0 με την Σλασκ Βρότσλαβ στη Βαρσοβία και υπέπεσε στην δεύτερη βαθμολογική της απώλεια μετά και την τρίτη αγωνιστική του πολωνικού πρωταθλήματος. Κάπως έτσι, οι Πολωνοί και μετά το ματς με την Κουόπιο έδειξαν πως παρότι φτιάχνουν φάσεις δεν το... έχουν στην τελική προσπάθεια, ενώ και αμυντικά δέχονται με σχετική ευκολία ευκαιρίες.

O Σέρβος τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1, έχοντας τον Μαγιέσκι κάτω από τα δοκάρια και τους Βέσοβιτς, Λέβτσουκ, Γεντρτσέιτσικ, Στολάρσκι στην τετράδα της άμυνας. Ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού, Αντρέ Μαρτίνς, παρέα με τον Άντολιτς στον άξονα και μπροστά τους η τριάδα αποτελούταν από τους Νοβίκοβας, Γκβίλια και Λουκίνιας. Μοναδικός προωθημένος ο Νιεζγκόντα, με τον Βούκοβιτς να περνάει στο δεύτερο ημίχρονο στο ματς τους Ναγκί, Καντέ και Κουλένοβιτς.

Η Λέγκια, λοιπόν, έφτιαξε 17 τελικές στο ματς, εκ των οποίων ορισμένες κλασικές αλλά δεν κατάφερε να κουνήσει πλεκτό και έμεινε μοιραία στο 0-0 με την Σλασκ, φτάνοντας τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς με τον Ατρόμητο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Λέγκια (Αλεξάνταρ Βούκοβιτς): Μαγιέσκι, Βέσοβιτς, Λέβτσουκ, Γεντρτσέιτσικ, Στολάρσκι, Μαρτίνς, Άντολιτς, Νοβίκοβας, Γκβίλια (77’ Ναγκί), Λουκίνιας (83’ Καντέ), Νιεζγκόντα (72’ Κουλένοβιτς).

Ετικέτες

Πανηγυρικό τόνο θα έχει η αυριανή πρώτη συγκέντρωση της Κηπούπολης για τη νέα χρονιά καθώς η ομάδα μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Στις 13 Αυγούστου θα δοθεί το πρώτο φιλικό με τους Αγίους Ανάργυρους και θα ακολουθήσουν τα εξής φιλικά:

24/8 Λυκόβρυση

28/8 Αγία Παρασκευή

4/9 Θρίαμβος Χαϊδαρίου

7/9 Τραχωνες,

14/9 Ιάσονας

Ετικέτες

Έναν άπειρο σε ευρωπαϊκά παιχνίδια διαιτητή, όρισε η UEFA για την αναμέτρηση του Ατρόμητου κόντρα στη Λέγκια στη Βαρσοβία.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αυστριακός, Μανουέλ Σιτεν γκρούμπερ, που είναι διεθνής από το 2014 και έχει διαιτητεύσει δύο μόλις παιχνίδια σε ομίλους Europa League στην καριέρα του.

Ο Σιτενγκρούμπερ δεν έχει βρεθεί ποτέ στο δρόμο ελληνικής ομάδας.  Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες τους, Ρόλαν Μπράτνε και Ρόμπερτ Σταϊνάχερ, με τέταρτο τον επίσης αυστριακό, Κρίστοφερ Γκέγκερ.

Ετικέτες

 Σπουδαία έως το ημίχρονο η Εθνική Εφήβων, υποκλίθηκε στη συνέχεια στην ανώτερη σε κάθε επίπεδο Ισπανία και θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό του EuroBasket U18 απέναντι στη Σλοβενία.
 
Πολύ καλή εμφάνιση για μια ακόμη φορά πραγματοποίησε ο άσος του ΓΣ Περιστερίου Ζώης Καράμπελας ο οποίος ήταν δεύτερος σκόρερ της Εθνική με  8 πόντους και στατιστικά 3/11 σουτ, 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ.
Τον ΓΣΠ εκπροσώπησαν ωστόσο δύο ακόμη αθλητές.
 
Τέσσερις πόντους σημείωσε ο Κώστας Κάδρας ενώ ο Βασίλης Σταυρακούκας είχε απλή συμμετοχή
Ετικέτες

Παρελθόν για την Ακαδημία του Ερασιτέχνη Ατρόμητου αποτελεί ο Μάρκος Δήμος ο οποίος αποχώρησε από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή και του προπονητή της Κ16.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας