Τελευταία ενημέρωση 08:03, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Τα εύσημα στο πόλο του ΓΣΠ για την άνοδο στην Α1 κατηγορία απένειμαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι οι οποίοι σε ανακοίνωση τους αναφέρουν τα εξής: ««Λίγες ημέρες πριν τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ, ήρθε η σειρά του τμήματος πόλο να μας τρελάνει και να κλείσει την χρονιά ιδανικά.

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση τελείωσε η ημάδα του πόλο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για φέτος. Το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ νίκησε και στον τελευταίο αγώνα τον οφθ και κατέκτησε την κούπα, όπως έπρεπε και του άξιζε. Συγχαρητήρια στον Αρσένη Μαρούλη και στα παιδιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και για όλη την φετινή τους προσπάθεια. Μιας προσπάθειας πολλών χρόνων που φέτος έγινε πραγματικότητα.

Ενα μεγάλο μπράβο και σε όσους έτρεχαν για το τμήμα όλα αυτά τα χρόνια, βοήθησαν, πίστεψαν σε αυτά τα παιδιά και τώρα μετά απο 17 χρόνια ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη της καινούριας χρόνιας για να βρεθούμε κοντά στην ομάδα και να την στηρίξουμε όπως πρέπει..αυτή την φορά στην Α1!»

 

Ετικέτες

Την 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ξεκίνησε την Πέμπτη και ολοκληρώθηκε χθες κατέκτησε η ομάδα Μίνι Κορασίδων του ΓΣΠ.

Ετικέτες

Με 485,5 βαθμούς στους Άνδρες και 378 στις Γυναίκες ο Γλαύκος Περιστερίου στην σκιά του θανάτου του 18χρονου κολυμβητή Δημήτρη Παυλογιάννη κατέκτησε πανηγυρικά την πρώτη θέση στη Γενική βαθμολογία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών Τεχνικής κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την κυριαρχία του.

 

Ετικέτες

Η αυστριακή Ντόρνμπιρν θα είναι την Τετάρτη (19.00 τοπική) η πρώτη αντίπαλος του Ατρόμητου σε φιλικό παιχνίδι εν όψει της νέας χρονιάς.

Ο Νταμίρ Κάναντι ήθελε το πρώτο φιλικό να είναι με ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας για να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα σε σχέση με τα τρία υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν με Ζυρίχη, Γκρασχόπερς και ΑΕΚ.

Ετικέτες

Δυσάρεστες αναμνήσεις άφησε στη Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου η συμμετοχή της σε τουρνουά beach soccer στο Ζούμπερι.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας