Τελευταία ενημέρωση 10:16, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Γιατί όχι; Να το κάνει σαν και πέρσι στο ΟΑΚΑ θέλει ο Ατρόμητος που παίζει αύριο κεκλεισμένων των θυρών με την ΑΕΚ στις 3 το μεσημέρι στοχεύοντας στο αποτέλεσμα εκείνο που θα τον διατηρήσει στη 2η θέση και μετά από την 10η αγωνιστική, δηλαδή με την συμπλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα και μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 15.00.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Μανούσος, Μάντσον, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Ουγκράι, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Χατζηισαϊας, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς και Κιβρακίδης.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν σήμερα το πρωί της Παρασκευής οι παίκτες του Ατρόμητου.

Η προετοιμασία για την ΑΕΚ συνεχίστηκε με τους παίκτες να λαμβάνουν μέρος σε πρόγραμμα προπόνησης με αγωνιστικά τετράγωνα και τακτική.

Ο Βασιλακάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε γυμναστήριο και γήπεδο με την επιστροφή του να υπολογίζεται μέσα στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων Εθνικών ομάδων.

Αύριο το μεσημέρι μετά την προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Ετικέτες

Την ευκαιρία να κερδίσει βαθμολογικό έδαφος σε ένα βατό παιχνίδι έχασε η Γυναικεία Ομάδα της Άμιλλας η οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εντός έδρας εμπόδιο με αντίπαλο τα εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα.

Ετικέτες

Γυναίκες με «4Χ4»!

Αήττητη συνεχίζει η Γυναικεία Ομάδα του Peristeri Volley την πορεία της στην Α' κατηγορία ΕΣΠΕΔΑ δείχνοντας έτοιμη για την επιστροφή στη Β' Εθνική. Αυτή τη φορά επικράτησε με 3-0 του Φοίνικα πετυχαίνοντας το «τέσσερα στα τέσσερα».

Την τιμητική της είχε η Άτζελα Παναγιωτοπούλου με την ονομαστική της εορτή γι' αυτό κι ένα μικρό τελετουργικό στήθηκε στο τέλος του αγώνα  για τις καθιερωμένες αγκαλιές και ευχές.

Ετικέτες

Την ευκαιρία να φθάσουν ακόμη πιο ψηλά στο Κύπελλο ΕΠΣΑ έχουν Άγιος Ιερόθεος και ΑΟ Περιστερίου που κληρώθηκαν με βατούς αντιπάλους.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Deos: Ο  all-day προορισμός με την πιο επιβλητική θέα στην Αθήνα
Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας