Τελευταία ενημέρωση 18:12, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

 Τρεις περιστεριώτικες ομάδες αγωνίζονται αύριο στο Κύπελλο της ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Στον ιστορικό Ηρακλή που αγωνίζεται στη Α2 και θα βρει σαφώς περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα αγωνιστεί την επόμενη περίοδο ο Μιχάλης Πολυτάρχου, γεγονός που δίνει εξήγηση στα ερωτηματικά που προκάλεσε το ξαφνικό διαζύγιο του με το Περιστέρι.

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (1/10) η παρουσίαση της νέας Basket League με την Κ.Α.Ε. Περιστέρι  να εκπροσωπείται από την προπονητή και τον αρχηγό της.

Ετικέτες

Ο άσος του Ατρόμητου  Ρόλαντ Ουγκράι, σε δηλώσεις του μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού είπε στην κάμερα του novasports:« «Για αυτό ήρθα εδώ, για να είμαι σημαντικός για την ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε καλή σεζόν και να είμαστε ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες. 

Ο Ατρόμητος είναι σαν οικογένεια, αν κάποιος έρθει και δώσει καλά πράγματα στην ομάδα είναι σημαντικό. Ο προπονητής είδε την ποιότητά μου και μου έχει δώσει μεγάλη ελευθερία, αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση.Παλέψαμε πολύ, ήταν δύσκολα, κάναμε το πλάνο μας και το ακολουθήσαμε. Είμαστε χαρούμενοι».

Με την σειρά του ο Θόδωρος Βασικαλάκης τόνισε τα εξής: «Για την εμφάνιση του:  «Είναι μερικές φορές έτσι το ποδόσφαιρο, σε μια στιγμή που νιώθεις ότι δεν είναι και στην καλύτερη σου ημέρα μια στιγμή αρκεί για να γίνεις ήρωας. Πραγματικά δεν νιώθω καλύτερα για τον εαυτό μου μετά από αυτό το παιχνίδι, αλλά νιώθω πολύ καλά για τη νίκη που κάναμε, για το ότι με το γκολ που πέτυχαν ήμουν από αυτούς που βοήθησαν να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε. 
 
Ετικέτες

Η ΑΕΚ Περιστερίου «πλήρωσε» κυρίως το κακό της ξεκίνημα και γνώρισε την ήττα εκτός έδρας στην πρεμιέρα της Α' κατηγορίας από τον Άρη Χολαργού με σκορ 61-46.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας