Τελευταία ενημέρωση 15:01, 25 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για τους αθλητές του Θέρσιππου στην πρώτη αγωνιστική εμφάνιση προετοιμασίας, εν όψει της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα μια ομάδα αθλητών αντοχής  έλαβε μέρος σε αγωνιστικές δραστηριότητες, σημειώνοντας αξιοσημείωτα αποτελέσματα και συγκεκριμένα:

Στον αγώνα CARΙΟ-RUN, ο οποίος διεξήχθη το Σάββατο 20 Οκτ 18 στον  χώρο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του TKD στο Παλαιό Φάληρο, είχαμε τις παρακάτω διακρίσεις:
Στα 3km
1ος Παναγόπουλος Γιώργος με 9'.22''.42
4ος Κωστόγιαννης Χρήστος με 9'.33''.76
5ος Κόπελας Κωνσταντίνος με 9'.59''.52.

Στην ίδια απόσταση και στην κατηγορία των γυναικών, η Αναστασία Βανταράκη στην πρώτη της εμφάνιση στην απόσταση, κατέκτησε την 8η θέση με 13'.14''.54
Η βαδίστρια  Ευγενία Κοκκινέλου έλαβε μέρος στα 8km της διοργάνωσης και βάδισε την απόσταση σε 46'.33''.35 καταλαμβάνοντας την 35η θέση.

Στον 3ο Ημιμαραθώνιο Ωρωπού ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Οκτ 18 ο Γιάννης Σοφιανός είχε επίδοση 1.28'.01''.

Ετικέτες

Μακριά από τον καλό της εαυτό η Θύελλα δεν είχε τις λύσεις και ηττήθηκε στο περιστεριώτικο ντέρμπι από την Τόλμη με 3-0.

Ετικέτες

Η Τόλμη επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την αγωνιστική της άνοδο επικρατώντας με άνεση στο περιστεριώτικο ντέρμπι κόντρα στη Θύελλα με σκορ 3-0 σήμερα για το πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

 Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Ανεξάρτητων Ομάδων έκανε χθες βράδυ ο Ερυθρός Αστέρας εναντίον του Αετού στο γήπεδο της Χωράφας.

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο επικράτησε εύκολα με σκορ 6-0 κι έδειξε με το καλημέρα ότι είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει για μια ακόμη χρονιά. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Καρακάξης, Ονουάτσι και από ένα οι Δράκος, Σταματάκης.

 

Ετικέτες

Ο ΓΣΠ έκανε σήμερα το «3 στα 3» εναντίον του Χολαργού στην Α1 όμωςς στο ημίχρονο της αναμέτρησης, είχαμε την στιγμή της ημέρας στο κλειστό της Τζον Κένεντι.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας