Τελευταία ενημέρωση 07:00, 25 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Η Γυναικεία Ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου μπορεί να έμαθε την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ΕΣΚΑ όμως ως πρώτη επιλαχούσα  περιμένει τις εξελίξεις στις μεγαλύτερες κατηγορίες που θα λειτουργήσουν ως ντόμινο κι ενδεχομένως να την φέρουν στην Α2.

Πατήστε εδώ για να δείτε την κλήρωση:http://eska.gr/wp-content/uploads/2019/06/%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97-%CE%91-%CE%93%CE%A5%CE%9D%CE%91%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D-2019-2020.pdf

 

Ετικέτες

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε μετά την ήττα του Ατρομήτου από την Αούστρια Λουστενάου και τόνισε ότι αυτά ματς βοηθούν μια ομάδα να βλέπει και να διορθώνει τα λάθη της.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν το πρώτο ματς και θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα. Δουλεύουμε έντεκα μέρες τώρα. Τα παιδιά τις τελευταίες μέρες κάνουν πολλές προπονήσεις, τα πόδια είναι βαριά και υπάρχει κούραση. Κάναμε αρκετά λάθη αλλά και κάποια καλά πράγματα. Το σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι να βλέπουμε τα λάθη μας και να τα διορθώνουμε και από την άλλη να παίζουμε σε υψηλή ένταση. Να δούμε την διάρκεια και το πόσο μπορούμε να κρατηθούμε σε υψηλό επίπεδο. Συνεχίζουμε τη δουλειά με στόχο να είμαστε έτοιμοι στο ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Ετικέτες

Την απόκτηση του αμυντικού Θωμά Ντάφλα ανακοίνωσε ο Άγιος Ιερόθεος.

Ετικέτες

Μια ενδεχόμενη πώληση του Βασίλη Μπάρκα σε ομάδα του εξωτερικού δεν ενδιαφέρει μόνο την ΑΕΚ αλλά και τον Ατρόμητο.

Ετικέτες

H ομάδα Μίνι Παίδων του ΓΣΠ έμεινε εκτός τελικής φάσης  του Πανελλήνιου πρωταθλήματος καθώς κατέκτησε την τρίτη θέση στον όμιλο της και αποκλείστηκε από την συνέχεια.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής

4η αγωνιστική:

ΝΟ Χίου – ΓΣ Περιστερίου 5-8

Σ.Κ. Ροή – Νηρέας Χαλανδρίου 13-4

5η αγωνιστική:

ΓΣ Περιστερίου – Σ.Κ. Ροή 5-5

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – ΝΟ Χίου 21-2

 

Τελική Βαθμολογία:

  1. ΑΟ Παλαιού Φαλήρου 12
  2. ΣΚ ΡΟΗ 7
  3. ΓΣ Περιστερίου 7
  4. Νηρέας Χαλανδρίου 3
  5. ΝΟ Χίου 0
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας