Τελευταία ενημέρωση 23:33, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Η Ντουνάισκα αν και με την πλάτη στον τοίχο από το 1-1 του πρώτου αγώνα στην έδρα της, έδειξε την ποιότητα που διαθέτει ως ομάδα και προκρίθηκε μέσα στην Κρακοβία παίρνοντας 2-2 στην παράταση από την γηπεδούχο Κρακόβια.

Οι γηπεδούχοι απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης μόλις στο 2' αλλά οι Σλοβάκοι ισοφάρισαν στο 47' με τον Ρόναν και πήγαν το ματς στην παράταση. Εκεί πέτυχαν το γκολ της πρόκρισης στο 94' με τον Ραμίρεζ και το μόνο που κατάφερε η Κρακόβια ήταν να ισοφαρίσει στο 122' με τον Πίζντεκ που ασφαλώς και δεν της έφθανε.

Έτσι η Ντουνάισκα θα είναι η αντίπαλος του Ατρόμητου στον Β' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ετικέτες

Ο Χαβιέρ Ούμπιδες ευχαρίστησε τον κόσμο του Άρη για την αποθέωση που βίωσε κατά τη διάρκεια του φιλικού με τον Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης».

Ετικέτες

 Με τις καλύτερες αναμνήσεις επέστρεψε στη βάση της η αποστολή της ΑΠΕ Γιτάνη που εκπροσώπησε την πόλη μας στην Παγκόσμια Γυμναστράδα της Αυστρίας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Συμεών Σκουτέρης είπε σχετικά:« Μια πολύ μεγάλη διοργάνωση, η "Παγκόσμια Γυμναστράδα" στο Ντόρνμπιρν της Αυστρίας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, τόσο για το σύλλογό μας την ΑΠΕ Γιτάνη, όσο και για όλες τις Ελληνικές ομάδες, οι παρουσιάσεις των οποίων ήταν πραγματικά ξεχωριστές. Αποκορύφωμα της Ελληνικής αποστολής ήταν η συμμετοχή, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων στο Γκαλά της διοργάνωσης.
Επιστρέψαμε με ξεχωριστές αναμνήσεις, νιώσαμε τη χαρά της συμμετοχής, τη χαρά της παρουσίας χιλιάδων αθλητών σε μια μεγάλη γιορτή της γυμναστικής.
Χωρίς διακρίσεις σε ηλικίες, φύλο, χρώμα, καταγωγή.
Αυτή είναι η γυμναστική για όλους, αυτό είναι το κεντρικό νόημα που πρεσβεύει!!
Είδαμε προγράμματα από όλο τον κόσμο, είδαμε χρώματα, χαμόγελα, φίλους !!! Μιλήσαμε μαζί τους, ανταλλάξαμε απόψεις για το σήμερα αλλά και για το αύριο !!!

Με όλα αυτά στην σκέψη μας, με όλες αυτές τις εικόνες, με όλες αυτές τις εμπειρίες, είμαστε πλέον ώριμοι, για το επόμενο βήμα στο Cosmogym 2020…
Είμαστε έτοιμοι να τα αλλάξουμε όλα…
Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο “step” στη διοργάνωση του Cosmogym 2020. Let's change the game!!! A new concept is loading...».

 

Ετικέτες

Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τη νέα χρονιά στην ΑΠΕ Γιτάνη. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:«Με αυτή την όμορφη εικόνα από την συμμετοχή της ομάδας μας στην Παγκόσμια Γυμναστράδα κλείνει μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά για το σύλλογό μας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές για την νέα χρονιά θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου καθημερινά 18:00-21:00 και τα μαθήματα όλων των τμημάτων τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.
Από τις 25 Ιουλίου θα είναι ενεργοποιημένη στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας www.yitanee.com ηλεκτρονική φόρμα εγγραφών.
Θα αναρτηθεί επίσης το νέο πρόγραμμα που θα ισχύσει τη νέα χρονιά καθώς και όλες οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά για την εγγραφή σας. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Ετικέτες

Στο Περιστέρι με κάθε επισημότητα ο Κώστας Γόντικας.  Ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος έχει περάσει και από τον Παναθηναϊκό, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την ομάδα του Ηλία Ζούρου που ανακοίνωσε την απόκτησή του. 
Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ήφαιστο Λήμνου όπου σε 14 παιχνίδια μέτρησε 3.1 πόντους και δύο ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Η ανακοίνωση

Η Κ.Α.Ε Περιστέρι ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή, Κωστή Γόντικα! O 25χρονος power forward/center - που στο παλμαρέ του κατέχει ένα πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο Ελλάδος - θα ενισχύσει τις προσπάθειες του συλλόγου έως το καλοκαίρι του 2022.

Αμέσως μετά την υπογραφή του τριετές συμβολαίου, ο Κωστής Γόντικας προέβη στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Γ.Σ.Π. λέγοντας πως “είμαι ευγνώμων στην ομάδα του Περιστερίου και ιδιαίτερα στον κόουτς Ηλία Ζούρο που, αν και ουδέποτε έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, με επέλεξε και με ενέταξε στο δυναμικό του συλλόγου. Θα κάνω ότι είναι δυνατών για να τους δικαιώσω και να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της”.

Γεννημένος στις 15 Μαρτίου του 1994, ο ύψους 204 εκατοστών Κωστής Γόντικας ξεκίνησε το μπάσκετ στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού πριν μεταβεί στις Η.Π.Α. Απόφοιτος του New York University, αγωνίστηκε στην Division 3 με την φανέλα των Violets για να επιστρέψει το 2016 στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Σε ηλικία 21 ετών κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος με τους “πράσινους” κι εν συνεχεία πήρε μεταγραφή για την Πάτρα και τον Απόλλωνα (2017-2018). Την σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε στον Ήφαιστο Λήμνου όπου σε 14 παιχνίδια μέτρησε κατά μέσο όρο 3.1 πόντους και δύο ριμπάουντ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας