Τελευταία ενημέρωση 20:54, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Κάτοικος Μαδρίτης θα είναι τουλάχιστον για ένα χρόνο ο νεαρός επιθετικός Κώστας Κωτσόπουλος καθώς ο Ατρόμητος τον παραχώρησε δανεικό στη Χετάφε Β'.

Ετικέτες

Ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε την ήττα στην Μπρατισλάβα, το 1-0 από τη Σλόβαν ήρθε… όπως έρχεται όταν αποκλείεσαι στα play offs του Champions League και ξενερώνεις.

Ετικέτες

Σε φιλικό ματς που έγινε σήμερα στη Χωράφα ο Άγιος Ιερόθεος επικράτησε εύκολα του Άρη Πετρούπολης με σκορ 3-1.

Ετικέτες

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση του Θανάση Ανδρούτσου στον Ατρόμητο, με τις εξελίξεις (θετικές ή αρνητικές) να κρίνονται εντός 48ώρου.

Ετικέτες

Καθημερινά οι παίκτες του Περιστερίου δουλεύουν σκληρά πρωί και απόγευμα στα Γιάννενα, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Ο Ηλίας Ζούρος δεν έχει στην διάθεσή του τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα, και τον Κώστα Γόντικα (υπέστη διάστρεμμα και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας).

«Ως ομάδα έχουμε αρκετούς Έλληνες παίκτες και νέα παιδιά και αυτό που προσπαθούμε να βάλουμε τώρα στο πρώτο στάδιο μέσα από τις δυνατές προπονήσεις είναι οι αρχές που θα διέπουν το παιχνίδι μας. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην άμυνα μας και παίζοντας πάντα στο 100%», δήλωσε ο Γιάννης Αγραβάνης και συνέχισε:

«Στα Γιάννενα βάζουμε καθημερινά τις βάσεις γιατί ακολουθεί μια απαιτητική χρονιά. Προσθέτουμε καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας, προκειμένου στο τέλος να δημιουργήσουμε ένα καλό και μαχητικό σύνολο».

Όσο για την στήριξη του κόσμου και το πόσο σημαντική είναι τη νέα χρονιά, επισημαίνει:

«Παίζοντας δύο παιχνίδια την εβδομάδα στο πρωτάθλημα και το Basketball Champions Leagueπεριμένουμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και εμείς από την μεριά μας υποσχόμαστε πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους ευχαριστήσουμε. Γι’ αυτό τους θέλουμε δίπλα μας. Η παρουσία τους μας δίνει δύναμη για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Σημειώνεται ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας του Περιστερίου γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: https://tinyurl.com/y25nlyy4

Όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν τις περυσινές τους θέσεις, μπορούν να το κάνουν μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΚΑΕ (Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου "Ανδρέας Παπανδρέου", Τζον Κένεντι και Γιαννιτσών 81Α, τηλ. 2105777147), Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 18:00 έως τις 20:00.

Όλες οι λεπτομέρειες για τις κάρτες διαρκείας της ΚΑΕ Περιστέρι για τη σεζόν 2019-2020 εδώ: https://tinyurl.com/y6bscbsp

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας