Τελευταία ενημέρωση 16:01, 24 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ο Απόστολος Βέλλιος ήταν ο ποδοσφαιριστής που έσπασε το φράγμα των 600 γκολ στην Α' Εθνική και ο Ατρόμητος του πρόσφερε τη συλλεκτική φανέλα στο «πνεύμα» του ρεκόρ.

Ετικέτες

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε  ότι στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (21/9/2019-19.30) στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα ανοίξει η θύρα των φιλοξενουμένων.

Η προσέλευση των φιλάθλων του Ατρομήτου θα μπορεί να γίνει μόνο μεμονωμένα στη Θύρα 4 του γηπέδου όπου θα λειτουργήσει εκδοτήριο πριν την έναρξη του αγώνα.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα στα 10 ευρώ.

Ετικέτες

Πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου με αντίπαλο τα Τρίκαλα στο Περιστέρι θα κάνει η Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Το πρόγραμμα του α' γύρου έχει  ως εξής:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΟΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΛΥΦ.

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔ.- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ετικέτες

Το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει η ομάδα Κ19 του Ατρόμητου η οποία αύριο στις 12 το μεσημέρι αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα.

Ο Ατρόμητος μπορεί να αντιμετωπίζει μια ομάδα χωρίς κανένα βαθμό όμως παραδοσιακά ο Αστέρας είναι δυνατός στην έδρα του και τις περισσότερες φορές «σπρώχνεται» από τους τοπικούς διαιτητές.

Το πρόβλημα για τον προπονητή Σεροπιάν είναι ο Ανδριόπουλος που θα χάσει όλη την σεζόν.

Ετικέτες

Την απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του εξέφρασε ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος εν όψει του αγώνα της πρεμιέρας με την Άνω Μερά την Κυριακή στις 11 στο γήπεδο της Χωράφας.

Συγκεκριμένα ο ίδιος τόνισε στο plexto.gr:«Είναι ένας αγώνας πρεμιέρας στο γήπεδο μας, που αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έχουμε πραγματοποιήσει πολύ καλή προετοιμασία και έχω εμπιστοσύνη και πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μου. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και απολύτως συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, για να τα καταφέρουμε».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας