Τελευταία ενημέρωση 17:31, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ο Ήφαιστος δέχθηκε γρήγορα γκολ από τον Χολαργό (στο 3'από τον Ζώη) ωστόσο αν και είχε μπροστά του ενενήντα λεπτά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στην πρεμιέρα της Α' ΕΠΣΑ με 1-0 μέσα στο Περιστέρι.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Στουραϊτης, Ζαφειράτος (73′ Ντάτσι)(Λεβέντης, Σφίχτης, Φιδαίος, Βελλιανίτης, Γονής (67′ Μπράτσι), Τσάτσα, Νησαριώτης (46′ Καλκανάκος), Τζωρτζακάκης (53′ Χάιδας), Χίος.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Κυπραίος, Δαρδαμάνης (46′ Λεβέντης) Αλικάι, Μιχελής, Μηλιώνης, Ζαχαρόπουλος, Ζώης (5′ λ.τρ. Μάλλιαρης), Τσίρος, Χατζής, Κοκκινέλης (82′ Τριάντης), Πρεβόλης (46′ Κοτσολακος).

Ετικέτες

Ο Γιάννης Αναστασίου ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα της Τρίπολης ότι η ομάδα κάνει ατομικά λάθη, τα οποία στοιχίζουν βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου:

«Δεν μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση για το αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να καταλάβω. Είπαμε να ξεκινήσουμε καλά αλλά πάλι δεν συνέβη αυτό. Όταν δεν κερδίζεις σε 4 ματς είναι σοβαρό. Κάνουμε συνεχώς παιδαριώδη λάθη. Η εικόνα της ομάδας είναι καλή, αλλά κάνουμε συνεχώς ατομικά λάθη. Κάνουμε δώρα στον αντίπαλο.»

Ετικέτες

Το ταξίδι του στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ξεκινά για άλλη μια χρονιά αύριο ο Άγιος Ιερόθεος καθώς θα υποδεχθεί στις 11 το πρωί (προφανώς για συγκοινωνιακούς λόγους) τη νεοφώτιστη Άνω Μερά Μυκόνου.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε υπό την επίβλεψη του προπονητή Βαγγέλη Σταυρακόπουλου ο οποίος δεν υπολογίζει στον στρατευμένο Πολίτη και στον τραυματία Μαρτίνο που θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η διοίκηση έχει απευθύνει ήδη κάλεσμα στους φιλάθλους να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών για την κατάκτηση της νίκης.

Ετικέτες

Ο Απόστολος Βέλλιος ήταν ο ποδοσφαιριστής που έσπασε το φράγμα των 600 γκολ στην Α' Εθνική και ο Ατρόμητος του πρόσφερε τη συλλεκτική φανέλα στο «πνεύμα» του ρεκόρ.

Ετικέτες

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε  ότι στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (21/9/2019-19.30) στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα ανοίξει η θύρα των φιλοξενουμένων.

Η προσέλευση των φιλάθλων του Ατρομήτου θα μπορεί να γίνει μόνο μεμονωμένα στη Θύρα 4 του γηπέδου όπου θα λειτουργήσει εκδοτήριο πριν την έναρξη του αγώνα.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα στα 10 ευρώ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας