Τελευταία ενημέρωση 17:48, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Μετά από προσπάθειες ενός χρόνου ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ πήρε στα χέρια του την ελληνική ταυτότητα και λογίζεται πλέον Έλληνας.

Η εξέλιξη αυτή επηρεάζει άμεσα το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, αφού ο Ελάιζα θα ελευθερώσει μια θέση ξένου στο ρόστερ το οποίο θα απαρτίζεται πλέον από 6. Οι Ράγκλαντ, Χαντς, Ντάνγκουμπιτς, Ρένφρο, Γουίλιαμς και Τόμπσον κλειδώνουν την θέση τους αφού o «kill bill» δεν χρειάζεται να κόψει κανέναν από τα παιχνίδια της ομάδας στην Basket League.

Με το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια του ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική ομάδα ως νατουραλιζέ και μπαίνει στην ίδια λίστα με τους Τόμας Γουόκαπ και Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ετικέτες

Βαθιά ανάσα πήρε ο Άγιος Ιερόθεος που με γκολ του Νησαριώτη στο 60΄πήρε τη νίκη απέναντι στο Ηράκλειο και έφτασε τους και έφτασε τους 7 βαθμούς συγκατοικώντας μαζί με τους Άγιαξ Ταύρου, Δάφνη Παλαιου Φαληρου και Μελισσια.

Πηγή Soccerlive.gr

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα έγινε στο 4' όταν ο Βελιανιτης έκανε τη σέντρα σουτ όμως ο Βαμβακάς έδιωξε κόρνερ. Στο 15' ο Παρασκευάς μετά από κόρνερ δεν είχε την καλύτερη δυνατή θέση για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. 

Στο 26' το σουτ του Καριατλή πέρασε άουτ ενώ στο 34' η κεφαλιά του Παπαγεωργίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπακοδήμο που πρόλαβε και τον Βλαχόπουλο. Στο 36' πρωταγωνιστής της φάσης ήταν ο Καλιακούδας που έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ. 

Στο 40' το φάουλ του Ντεμπά πέρασε μόλις άουτ.

Στο 51' ο Ιερόθεος είχε διπλή ευκαιρία, αρχικά με το Ντεμπά και στη συνέχεια με το Στόινα, ενώ στο 52' ο τελευταίος έχασε νέα μεγάλη διπλή ευκαιρία. Στο 54' ο Καριατλής έκανε το φάουλ ο Παρασκευάς έπιασε τη κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε ξυστά άουτ. Στο 60' ο Νησαριώτης έλυσε το γόρδιο δεσμό για τους κιτρινόμαυρους κάνοντας το 1-0 με σουτ. Στο 65' ο Καλιακουδας εκτέλεσε το φάουλ ομως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι,ενώ λίγο αργότερα (72') την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Καριατλή για το Ηράκλειο από φάουλ.

Στο 84' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. 

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα αφού στο 86' αποβλήθηκε ο Καριατλής για τους φιλοξενούμενους ενώ στις καθυστερήσεις την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Μπακοδήμος για εξύβριση, με τον Σουλοβάρι να φοράει γάντια για να υπερασπιστεί την εστία του Ιερόθεου. Στο 90+4 ο τερματοφύλακας του Ηρακλείου, Βαμβακάς που είχε προωθηθεί είχε την ευκαιρία με κεφαλιά να βρει δίχτυα όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Και οι δυο ομάδες έχουν παράπονα από τη διαιτησία

ΑΓΙΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Μπακοδήμος, Μονεμβασίτης (79' Σουλοβάρι), Μαρινης (82' Φραγκος), Μηλιωνης, Νταιφωτης, Βελιανιτης, Στοινα (62' Γιαννοπουλος), Μπριστογιαννης, Νησαριωτης (82' Χριστουλης), Ντεμπα, Καλιακουδας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Χρηστος Λαμπρου) Βαμβακάς, Βλαχοπουλος (65' Βοτσιος), Χριστοπουλος, Ράπτης, Παρασκευας, Νταλενγκα, Παπαγεωργίου (66' Καρωνης), Παπαδοπουλος, Μπάκας, Καριατλης, Σταυρογιαννης (87' Τσιχλας)

Ετικέτες

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ήφαιστος Περιστερίου που πέρασε από το 'Φώτης Βαρδαξής' επικρατώντας με 0-2 του Πανερυθραϊκού.

Ετικέτες

Την ισοπαλία (6-6) πήρε η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου απέναντι στον Παναθηναϊκό στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, στο κολυμβητήριο της Χωράφας.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη είχαν την ευκαιρία να φτάσουν στη νίκη, καθώς είχαν ένα προβάδισμα δυο τερμάτων στο τέλος του τρίτου 8λεπτου, αλλά η έλλειψη αποτελεσματικότητας στην τελευταία περίοδο κόστισε στους «κυανοκίτρινους» που έχασαν την ευκαιρία να φτάσουν στη νίκη.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο (1-1 στο πρώτο 8λεπτο) και οι δυο ομάδες ήταν πιο προσηλωμένες στην άμυνα. Στη δεύτερη περίοδο, το επιμέρους 3-2 έδωσε «αέρα» στον ΓΣ Περιστερίου, που έκλεισε το τρίτο 8λεπτο με διαφορά δυο τερμάτων (6-4). Στην τελευταία περίοδο, οι παίκτες του Κώστα Λούδη δεν σκόραραν και ο Παναθηναϊκός με το 0-2 ισοφάρισε και πήρε την ισοπαλία.

Επόμενος αντίπαλος για τον ΓΣ Περιστερίου το επόμενο Σάββατο (21/10, 16:00) τα Χανιά εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 1-1, 3-2, 2-1, 0-2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης 1, Κουκουμάκης, Άντζιτς, Καρούντζος 3, Φώσκολος, Μπεριστιάνος 1, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδρ., Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος 1, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης, Στίβενσον 1, Μπραΐμης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Αγκόρτσας, Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Χωματάς, Χάρης.

Λούδης: «Είχαμε αδικαιολόγητο εκνευρισμό στο τελευταίο 8λεπτο»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Το παιχνίδι κρίθηκε δεν κρίθηκε από την άμυνα, αλλά από την επίθεση. Στην άμυνα ήμασταν καλύτεροι, αλλά δυστυχώς είχαμε έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό στο τελευταίο 8λεπτο στο παιχνίδι μας που δεν ήταν φυσιολογικός. Αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό στην επίθεση και καλύτερες επιλογές θα μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη. Δώσαμε όμως το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να ισοφαρίσει και να χάσουμε πολύτιμους βαθμούς».

Ετικέτες

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη και πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί μετά από μια κακή εμφάνιση στην Ρόδο δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό, ενώ είμασταν μπροστά σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού.

Είμασταν άστοχοι, χάσαμε στις λεπτομέρειες για δυο φάουλ που δεν κάναμε όταν δεν είχαμε ομαδικά, ένα επιθετικό ριμπάουντ. Αυτά ειναι μέρος του παιχνιδιού.

Εγώ είμαι περήφανος που η ομάδα μου απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί φάιναλ φορ και όλους τους τίτλους είμασταν μπροστά στην μεγαλύτερη διάρκεια».

Και συμπλήρωσε: «Δεν ήθελα να μιλήσω για την διαιτησία, δεν είναι δουλειά μου. Δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό. Τον σέβομαι απόλυτα. Με όλο το σεβασμό στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί σε ένα εντός έδρας παιχνίδι που παίζετε με τόση επαφή να σουτάρουμε 3 βολές έναντι 22. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Είναι παγκόσμιο ρεκόρ. Πρέπει οι αρμόδιοι να σφυρίζουν το ίδιο και τις δυο πλευρές. Όποια και αν είναι η ομάδα.

Δεν μπορεί να είναι το ματς 3-22 στις βολές, μια της τεχνικής ποινής και δυο που πήρε ο Τόμπσον στο πρώτο δεκάλεπτο. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Όχι ότι χάσαμε από αυτό. Πρώτα θα κάνουμε την αυτοκριτική μας και θα δούμε τα λάθη μας. Δεν μπορούμε να τελειώνουμε παιχνίδι στην έδρα μας με τόση επαφή έχοντας 3 ελεύθερες βολές. Ας το δουν οι αρμόδιοι και ας πάρουν τα μέτρα τους για να δούμε ένα καλύτερο μπάσκετ κάποια στιγμή».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, τόνισε: «Είναι ευχάριστο που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι γιατί κυρίως στην άμυνα παίξαμε πολύ άσχημα. Το ευχάριστο είναι ότι από τους διαθέσιμους παίκτες, αυτός που μας έδωσε την νίκη ήταν ένας νεαρός, ο Καλαϊτζάκης, που άλλαξε τον αγώνα με την ενέργειά του, με την άμυνά του, με τον τρόπο που έπαιξε και στην επίθεση.

Ο Γκριγκόνις ήταν καλός σε όλο τον αγώνα και ήταν κρίσιμος και στην άμυνα. Αυτό είναι όμως το μπάσκετ. Οι βασικοί ήταν τραγικοί, όμως οι μεγάλες ομάδες έχουν βάθος στο ρόστερ και αυτοί που έρχονται από τον πάγκο αλλάζουν τη ροή. Όσο για τον Σλούκα, ελπίζω τη Δευτέρα να δοκιμάσει να προπονηθεί με την ομάδα».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας