Τελευταία ενημέρωση 23:33, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Μεγάλο βάρος ο Άτλας

Την ήττα εντός έδρας με 1-0 από τον Άτλαντα Κυψέλης γνώρισε η Άμιλλα. Σκόρερ ήταν ο Σινομάτι, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 40ο λεπτό με απευθείας χτύπημα φάουλ. Κατά τα άλλα, οι φιλοξενούμενοι είδαν τέσσερις προσπάθειές τους να σταματούν σε δοκάρια! Στο 20' ο Σινομάτι με πλασέ, στο 25' ο Καβαλιέρης με πλασέ, στο 30' ο Αποστολάκης με σουτ και στο 60' ξανά ο Σινομάτι με σουτ, ήταν εκείνοι που αστόχησαν για... λίγα εκατοστά!

Διαιτητές: Γκίκας, Δεονάς-Προδρομιάδης

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Κανελλόπουλος, Κατσιμπούλας, Αγγελόπουλος, Σώκος, Βογιατζής (80' Καΐσας), Κατσιούλας, Χότζα (65' Καπίρης), Ράλλης (80' Μπεν), Ριζόπουλος (65' Ρεπάι), Καλόγηρος, Κλαδής

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Λάτσης, Λιβάνιος, Ντε Άμπρω (53' Ριζογιάννης), Καραφλής (10' λ.τρ. Κοσμίδης), Μαρμαράς, Τελάι, Οούνγιου (80' Κόστα), Νάσι, Σινομάρι, Καβαλιέρης, Αποστολάκης.

Ετικέτες

Με γκολ του Νένδου από τα... αποδυτήρια, η Κηπούπολη πήρε μεγάλη νίκη στο γήπεδο του Υμηττού, που ήταν και η πρώτη της στο φετινό Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Πηγή Soccerlive.gr

Η ομάδα του Χρ. Παλλίδη αγωνίστηκε με πάθος και αφοσίωση στο πλάνο της, φτάνοντας στο νικηφόρο 1-0 χάρη σε προσωπική ενέργεια και διαγώνιο σουτ του 26χρονου άσου μόλις στο 1ο λεπτό! Μάλιστα, στο 8' οι Περιστεριώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους, όμως ο Καλαμοτουσάκης νικήθηκε από τον Κατσιγιάννη σε εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Νένδος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, είχαν κάποιες καλές στιγμές για να το κάνουν, όμως η Κηπούπολη κράτησε το «τρίποντο».

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Μημίδης-Τζανόγλου

ΥΜΗΤΤΟΣ (Βασίλης Σκαλτσάς): Κατσιγιάννης, Βούτας (66' Οικονόμου), Ε. Παπαζαφείρης, Σωτηρίου, Λιακόπουλος, Διακόνης (58' Ζαρταλούδης), Καλούμενος (77' Κακούρης), Μοροσάνου, Πανάκης, Ντούλιας (58' Καββαδίας), Α. Παπαζαφείρης. 

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Χαϊδάς, Πανίδης, Λουκάκης, Σαββουλίδης, Καλαμοτουσάκης, Μπίσκος (63' Βογιατζής), Καλέμης (55' λ.τρ. Τζαρέλλας), Ηλιόπουλος (89' Ρούτσης), Νένδος (89' Θεοχαρίδης), Σταματογιαννόπουλος (46' Κατσακούλας).

Ετικέτες

Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία η Χρυσούπολη επικράτησε με 6-0 του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας, αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Πηγή Soccerlive.gr

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική αφού οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα στο γήπεδο. Στο 15' ο Μακρής στο 27 ο Κρεμμύδας, στο 57 ο Θηβαίος, στο 69' ο Χαλίκης, στο 75' ο Τζωρτζακάκης και στο 86ο Πιττης πέτυχαν τα γκολ που έκριναν το ματς.

Στο  80 ο Θηβαίος είχε δοκάρι.

Διαιτητής ήταν ο Θώμογλου.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημητρης Φιλιππου) Μαρινόπουλος, Πολυζωγόπουλος, Χαλίκης, Ψυχογιος, Τζαβάρας (58' Ταμπάκης), Λάππας, Λουμιδης (72' Κυριφίδης), Μακρής (58' Κωνσταντινιδης), Κρεμμύδας (72' Τσίφας), Θηβαίος, Τζωρτζακάκης (77' Πίττης).

ΑΤΤΑΛΟΣ (Βασίλης Παπαδόπουλος) Καββαδίας, Ντόνης, Κουτσόπουλος, Βλάμης (72' Αρκαδινός), Σταθας, Φουσέκας, Τσουπανος, Κωστούλας (56' Κορλιές), Αμπαζαι (80' Σουλταμπάλογλου), Καραπάτης, Τσιαπραιλης.

Ετικέτες

Την ήττα από τον Αστέρας Γλυφάδας με 1-0 μέσα στη Χωράφα γνώρισε η Ανθούπολη.

Πηγή Soccerlive.gr

Το γκολ του Χρήστου Μπαλαφούτη στο 55' ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στους νεοφώτιστους που πήραν αυτό που ήθελαν από τον αγώνα.

Από την άλλη η Ανθούπολη παρά τις ευκαιρίες και το δοκάρι του Κυριαζή σε τετ α τετ δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα της.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Δημητρης Τζαβελας) Αλεξόπουλος, Κακιώρης (68' Ανκγελος), Γκλεζάκος, Μακρης, Λάσκαρης, Παπανίκος (56' Μπαγετάκος), Δράμης, Καλογερόπουλος (72' Αρβανίτης), Πανούτσος (68' Συριόπουλος),Κυριαζης, Διονατος (72' Τζαμαλής).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νίκος Τσαμπίρας) Σκρίνος, Μπαρλάμπας, Τριανταφυλλάκης (70' Γιαννούλης), Μπακαλιάνος (85' Παπαμιχάλης Καλαντζής, Γιαννακόπουλος, Καραφωτιάς, Παπακωνσταντίνου, Μπαλαφούτης (80' Καραβίδας), Χρυσικός, Βιτωράτος (46'Μπαλαφούτης).

Ετικέτες

Tην ήττα στους Τράχωνες με σκορ 2-1 γνώρισε ο ΑΟ Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 13' με γκολ του Μπαμπαλούκα.

Πηγή Soccerlive.gr

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας