Τελευταία ενημέρωση 10:14, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα η πώληση καρτών διαρκείας του Ατρόμητου λίγες μέρες πριν από τον εντός έδρας αγώνα με τη Ξάνθη.

Ετικέτες

Ο κορυφαίος σύλλογος Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής στην πόλης ο ΑΠΕ Γιτάνη εγκαινίασε φέτος ένα νέο τρόπο on line εγγραφής νέων μελών που  παρέχει προτεραιότητα στην κατάταξη του αθλούμενου μέχρι και την έναρξη των μαθημάτων και οριστικοποιείται με την εξόφληση της εγγραφής την παραλαβή της κάρτας μέλους και την κατάθεση των σχετικών δικαιολογητικών.

Πατήστε εδώ   http://yitanee.com/on-line-registration/ και κάντε αμέσως την εγγραφή του παιδιού σας λόγω περιορισμένων θέσεων.

Ετικέτες
Για τη νίκη της πρεμιέρας στο Αγρίνιο, αλλά και τον Ατρόμητο της νέας σεζόν, μίλησε ο Θοδωρής Βασιλακάκης στον ΣΠΟΡ FM.
Ετικέτες

Αλλαγή σελίδας επιχειρεί να κάνει φέτος ο Απόλλωνας Περιστερίου που λειτουργεί ως θυγατρική του Άγιου Ιερόθεου προκειμένου να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ.

Στο πλαίσιο αυτό η τεχνική ηγεσία ανατέθηκε στον ταλαντούχο Αντώνη Ζαφειριάδη υπό τις οδηγίες του οποίου ξεκίνησε η προετοιμασία. Χθες δόθηκε μάλιστα φιλικό τεστ με την Κ18 του Άγιου Ιερόθεου.

Ετικέτες

Τρεις παίκτες από την πολύ καλή φουρνιά των γεννηθέντων το 2002 που διαθέτει ο Ατρόμητος και στη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην ομάδα Κ17 κλήθηκαν για προπονήσεις στην  Εθνική Παίδων (U-17) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά από τις 27 μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας