Τελευταία ενημέρωση 18:08, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Πρεμιέρα με τη Δόξα Βύρωνα που κάποτε μεγαλουργούσε στην Β' εθνική και τώρα είναι στη Β' ΕΠΣΑ θα κάνει ο Φοίνικα στο πρωτάθλημα μέσα στο Περιστέρι. Η πρώτη πεντάδα αγώνων συμπληρώνεται με: Ιεράπολη εκτός,  Αλσούπολη εντός, Χαλάνδρι εκτός, Άρη Καλαμακίου εντός.

Ετικέτες

Αύριο ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Ανθούπολης για το ματς της Β' φάσης κυπέλλου με τον ΓΣ Καισαριανής το Σάββατο στο γήπεδο της Χωράφας.

Ετικέτες

Μια προπόνηση νωρίς το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει αύριο (13/9) ο ΓΣΠ και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για το «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου να «πετάξει» για την  Ιταλία και συγκεκριμένα το Μπρίντιζι. Αρχίζει δηλαδή την εξοικείωση με την Ευρώπη στην οποία επιστρέφει μετά από 15 χρόνια απουσίας.

Ο Ηλίας Ζούρος θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του εκτός από τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, που επέστρεψε από την Κίνα, όπου βρέθηκε με την Εθνική ομάδα και του δόθηκε άδεια.

Ο έμπειρος φόργουορντ αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα από την προσεχή Δευτέρα, οπότε και θα επιστρέψει η αποστολή του Περιστερίου από την Ιταλία.

Εκεί, θα δοθούν δυο φιλικά το Σάββατο (14/9) με την Πολωνική Anwil Wloclawek και την Κυριακή (15/9) με την Brindisi.

Τα δυο αυτά τεστ θα δώσουν την ευκαιρία στον προπονητή των «κυανοκιτρίνων» να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του και τον βαθμό αγωνιστικής τους ετοιμότητας.

Ετικέτες

Τις ώρες, τις τιμές και τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων -που θα κυκλοφορήσουν από αύριο- για το ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, έκανε σήμερα γνωστά προς τους φίλους του ο Ατρόμητος.

Ετικέτες

Διαγωνισμό για την ανάδειξη της μασκότ της ομάδας πραγματοποιεί ο ΓΣ Περιστερίου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας