Τελευταία ενημέρωση 05:20, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Θετικό αποτέλεσμα για ψυχολογικούς λόγους περισσότερο θέλει ο ΑΟ Περιστερίου στον εκτός έδρας αγώνα με το Χαλάνδρι.

Ετικέτες

Για το ματς του Σαββάτου Ατρόμητος - ΠΑΟΚ ζουν και αναπνέουν οι Fentagin. Η ανακοίνωση τους είναι χαρακτηριστική: «Δεν μας σταματάει τίποτα. Κυβερνήσεις, πολιτικά συμφέροντα, μπίζνες και λαμογιές.

Έχεις δείξει ότι είσαι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, τους έχεις κοιτάξει όλους στα μάτια και δεν καταλαβαίνεις από τεράστια μπάτζετ και διαφήμιση.

ΠΑΘΟΣ, ΤΙΜΗ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ..ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

95 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Υ.γ1. Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ. Θα υπάρχουν έξω από το γήπεδο. Προμηθευόμαστε το συντομότερο και μπαίνουμε στο γήπεδο από νωρίς.

Υ.γ2. Ετοιμάζονται ωραία πράγματα για το Σάββατο. Όλοι κοντά, όλοι στις επάλξεις».

Ετικέτες

Ένα γεμάτο ΠΣΚ με μπάσκετ, ποδόσφαιρο και water polo έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι περιστεριώτες φίλαθλοι με την προσέλευση τους στα αντίστοιχα αθλήματα βοηθώντας και στηρίζοντας έμπρακτα  τις ομάδες της πόλης μας.

Την αρχή θα κάνει αύριο ο ΓΣΠ οποίος στις 20.30 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παπάγου στο ντέρμπι από τα παλιά με στόχο να συνεχίσει το αήττητο σερί του. Κοντά ατους παίκτες του Νίκου Καραγιάννη αναμένεται να σταθούν πολυάριθμοι φίλαθλοι και ιδίως οι Fentagin οι οποίοι θα δώσουν βροντερό παρών στην κερκίδα.

Το Σάββατο είναι η σειρά του Ατρόμητου ο οποίος στις 17.15 θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ σε ντέρμπι κορυφής πλέον καθώς μετά την σημερινή αφαίρεση βαθμών από τον Δικέφαλο του Βορρά η διαφορά των δύο ομάδων μειώθηκε στους δύο βαθμούς (49 έναντι 47) και όλα είναι ακόμη ανοικτά.

Την Κυριακή το περιστεριώτικο ΠΣΚ ολοκληρώνεται με την ανερχόμενη ομάδα Water Polo του ΓΣΠ η οποία είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και στις 2 το μεσημέρι θα υποδεχθείσ τη Χωράφα τον Ιωνικό Νίκαιας με στόχο την έβδομη νίκη που θα την διατηρήσει με ασφάλεια στην κορυφή.

*Φωτό από τη σελίδα «Το Περιστέρι παίζει ....water polo.

Ετικέτες

Ο Αιγύπτιος άσος του Ατρομήτου Αμρ Ουάρντα θα βρεθεί σήμερα (27/3, 21:00) απέναντι στην Εθνική Ελλάδας, στη φιλική αναμέτρηση των δύο χωρών.

 Ο Ουάρντα μίλησε γι αυτόν τον ιδιαίτερο αγώνα, για την ήττα της Αιγύπτου από την Πορτογαλία, αλλά και τον φίλο του Μοχάμεντ Σαλάχ για τον οποίον τόνισε ότι είναι ικανός να φτάσει στο επίπεδο του Ρονάλντο και του Μέσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sport24 Radio 103,3 από την Ελβετία.

Για την ήττα από την Πορτογαλία την Παρασκευή (23/03) με 2-1: «Παίξαμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Πορτογαλία, που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Θα μάθουμε από τα λάθη μας. Άλλωστε μαθαίνουμε από τα ματς με τις μεγάλες ομάδες. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουμε ταλέντο και πολλούς καλούς παίκτες. Το σίγουρο είναι ότι θα βελτιωνόμαστε συνεχώς και θα γεμίζουμε εμπειρίες».

Για τον συμπαίκτη του στην εθνική Αιγύπτου Μοχάμεντ Σαλάχ: «Ο Σαλάχ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, και μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δουλεύει σκληρά και παίζει δυνατά σε κάθε παιχνίδι. Τα αξίζει όλα αυτά που έχει πετύχει και το βασικό είναι ότι είναι ένας πολύ καλός τύπος».

Για το παιχνίδι με την Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου, αλλά εγώ θα παίξω με τη φανέλα της Αιγύπτου. Εύχομαι τα καλύτερα και για τις δύο ομάδες».

Ετικέτες

Τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Ελβετία σχολίασε σήμερα ο Γιώργος Γεωργίου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

14 Απρ 2024 Χρυσούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας