Τελευταία ενημέρωση 01:35, 24 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης από τη Θεσσαλονίκη θα είναι ο αντίπαλος του ΓΣΠ στο μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α2 κατηγορίας. Ο ΟΦΘ που επιστρέφει στην Α1 του πόλο μετά από 19 χρόνια έκανε και αυτός σήμερα το 2-0 νικώντας με σκορ 15-13 τη  Νίκη Βόλου στην συμπρωτεύουσα.

Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο στις 7 το απόγευμα στη Χωράφα.

Εξάλλου η σύνθεση του ΓΣΠ στο σημερινό ματς της Πάτρας: Καζάκος, Μανώλης, Λίτσας, Παναγούλης 3, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Πετρόπουλος, Αμπατζόγλου, Τσακιράκης 1, Τζαβάρας 4, Τσαγκάρης 2, Τσαλίκης, Γιαννουλάτος, Λαδάς.

Ετικέτες

Για τη 2η αγωνιστική του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παγκορασίδων το Peristeri Volley ηττήθηκε από τους Άθλες Ηρακλείου με 2-3 αλλά διατηρεί ακόμη ακέραιες τις ελπίδες για την πρόκριση στην τελική φάση.

Ετικέτες

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, πριν παραχωρηθεί δανεικός στον Ατρόμητο, έκανε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ετικέτες

Ψήφο εμπιστοσύνης στο έμψυχο δυναμικό που κατέκτησε την άνοδο δίνει ο Ηρακλής εν όψει της επιστροφής του στη Β' κατηγορία. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι την στήν νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19, η ομάδα μας θα συνεχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με όλα τα παιδιά που κέρδισαν την άνοδο της ομάδας μας στην Β¨ Κατηγορία. Ευχόμαστε σε όλους υγεία, προκοπή και καλές διακοπές !!

ΥΓ : Η προετοιμασία της ανδρικής μας ομάδας θα ξεκινήσει την Παρασκευή 17/8/2018. Προσεχώς θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων της ανδρικής ομάδας».

Ετικέτες

Η στελέχωση του ρόστερ με νέο αίμα είναι το επόμενο βήμα της διοίκησης της Τόλμης έπειτα από την οριστικοποίηση της παραμονής του Άγγελου Ιακωβάκη στην τεχνική ηγεσία.

Η ιστορική ομάδα της πόλης μας θα κρατήσει την συντριπτική πλειοψηφία του έμψυχου δυναμικού της περσινής σεζόν και θα πραγματοποιήσει ορισμένες προσθήκες προκειμένου να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο που θα πραγματοποιήσει πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας