Τελευταία ενημέρωση 07:14, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 20 Ιουλίου ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 20.00 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Ετικέτες

Στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στο Μόνταφον της Αυστρίας μίλησε ο  Γιώργος Μανούσος.

Ετικέτες

Αν και μπήκε στον τελικό με τον 3ο καλύτερο χρόνο των ημιτελικών ο Κωνσταντίνος Δρυγούτης δεν μπόρεσε να ανέβει στο βάθρο των νικητών στα 200 μέτρα με πέδιλα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τεχνικής που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Ο 20χρονος αθλητής του ΓΣΠ με χρόνο  1.37.00 κατέκτησε την πέμπτη θέση στον κόσμο που είναι επίσης μια σημαντική επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι η παρθενική του συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ετικέτες

Σε κυκλοφορία τέθηκαν οι νέες κάρτες διαρκείας του ΑΟ Περιστερίου για την περίοδο 2018-19 στην τιμή των 50 ευρώ.

Με την αγορά μάλιστα ενός διαρκείας ο κάτοχος αποκτά δικαίωμα έκπτωσης 10% σε κάθε φορά από τα εκλεκτά κρεοπωλεία «Λεβέντης» τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τις πολύ καλές τιμές.

Ετικέτες

Τους καρπούς της πολύ καλής δουλειάς που κάνει τα τελευταία χρόνια στο τομέα των Υποδομών δρέπει η ελληνική ομάδα των ομογενών μας στο Μόναχο, η Ελλάς Μονάχου και δεν θα αργήσει η στιγμή που η συνεργασία της με το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου θα φέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας