Τελευταία ενημέρωση 12:59, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Η επιστροφή στις νίκες, μέσα από ένα ντέρμπι όπως το αυριανό με τον Άρη, είναι ο αποκλειστικός στόχος της ομάδας Κ19 του Ατρόμητου.

Ετικέτες
Η ταχύτητα στην επίθεση του Ιωνικού  είναι η μεγάλη πρόκληση για το Περιστέρι εν όψει του εκτός έδρας αγώνα το Σάββατο 7/12, 15:45, ΕΡΤPLAY 2) στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου, όπως γράφει ο Χρήστος Σαλούστρος στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.
«Ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι, ένας ακόμη δύσκολος αντίπαλος, μέσα σ' ένα μήνα που όπως έχω ξαναπεί, όλα τα ματς είναι ντέρμπι για εμάς.

Έχουμε ψυχολογία καλή, παρουσιάσαμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στην ομάδα της Λάρισας, κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι επιθετικά και προσφέραμε θέαμα στον κόσμο μας.

Την περασμένη Τρίτη στο ματς με τη Νίμπουρκ ήμασταν σοβαροί και μετρημένοι και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα.

Η προσήλωση μας για ακόμη μια φορά και ο στόχος μας, είναι να διατηρούμε τον αντίπαλο σε χαμηλά επίπεδα, όσον αφορά την δική μας άμυνα και αντίστοιχα την δική τους επίθεση.

Το ίδιο θέλουμε να πράξουμε και με τον Ιωνικό, που είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ καλά το γήπεδο. Κάνει πολλές επιθέσεις σε μικρό χρονικό διάστημα και γενικότερα είναι μια ομάδα που απαρτίζεται από καλούς ξένους και, κυρίως, καλούς Έλληνες παίκτες.

Είμαστε έτοιμοι να πάμε σ' ένα δύσκολο ματς για ακόμη μία φορά και να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας δώσει την δυνατότητα να συνεχίσουμε τη θετική πορεία μας στην Basket League».


Ετικέτες

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι αύριο (Σάββατο), θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της Θύρας 2 από τις 10.00 μέχρι και τις 14.00 για την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Άρη.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 2: 15€ παιδικό: 5€

ΘΥΡΑ 4: 15€ παιδικό: 5€

ΘΥΡΑ 7: 10€ παιδικό: 5€

ΘΥΡΑ 3(VIP): 30€

*Για την αγορά του κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Ετικέτες

Τα κεκτημένα, δηλαδή τη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, θα προσπαθήσει να διατηρήσει η Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου η οποία στην Κυριακή στις 12.30 θα υποδεχθεί στη Χωράφα τον ΠΟ Γιάννενα.

Τον αγώνα θα σφυρίξει η Σιαμάχη από την Αργολίδα.

 

 

Ετικέτες

Τη θλιβερή επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου μνημόνευσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι με ανάρτησή τους στην οποία αναφέρουν τα εξής:

«Δε λέμε αντίο. Έντεκα χρόνια είναι λίγα. Δε στέγνωσε ακόμα το αίμα, ούτε τα δάκρυα και ούτε έσβησε το μισος. Μονάχα φωνάζουμε με τις μικρές ή μεγάλες μας φωνές ΕΚΔΙΚΗΣΗ για να μη σταματήσει ποτέ να θυμάται ό κόσμος ότι τους νεκρούς μας δεν τους κλαίμε απλά, δεν τους αφήνουμε πίσω, τους κουβαλάμε βαθιά μέσα μας και ας βαραίνουν τα βήματα μας.

Ραντεβού εκεί που χτυπάει η καρδιά μας..

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας